Mi a véleményetek arról az emberről aki olyanokat beszél hogy nettó félreértés?
Figyelt kérdés
2024. febr. 5. 11:37
1/15 anonim válasza:
Ebben a kontextusban a nettó azt jelenti, tisztán, teljes egészében. Nettó ökörség = teljes és totális baromság.
A "nettó félreértés" szóösszetételt nemigen tudom értelmezni, ez így értelmetlen, azt gondolnám, az illető hallotta valahol a kifejezést, de nem megfelelően értelmezte, ezért használja rosszul.
Nem ez az egyetlen kifejezés/szófordulat, amivel előfordul.
2/15 anonim válasza:
A nettó az kisebb, mint a bruttó. Tehát ha kicsi részét veszed, már akkor olyan. Teljes egészében meg mégnagyobb.
3/15 anonim válasza:
Ezt a szövegösszetételt nem hallottam eddig, de el tudom képzelni egy olyan kontextusban, hogy valami "színtiszta félreértés" tehát 100%-ban.
4/15 anonim válasza:
Én attól akadok, ha valaki azt mondja, hogy stihl szerűen vagy nincs apelláta. Emiatt már nem egy embert ütöttem meg.
5/15 anonim válasza:
" stihl szerűen"?????
Azaz egy láncfűrészhez hasonlatosan????? :O
6/15 anonim válasza:
5-ös, ha te ilyenek miatt tettlegességre vetemedsz, akkor egy idegbeteg, agresszív állat vagy.
8/15 A kérdező kommentje:
Az apelláta pediglen nekem sem kóser.
2024. febr. 5. 12:03
9/15 anonim válasza:
Arra élvez, hogy tolmács kell az saját anyanyelvéhez - abban a hitében, hogy szellemes, amiket makog!
10/15 anonim válasza:
Bírom amikor itt mindent full komolyan vesznek. 5-ös voltam! LOL :DDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!