Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ma szembesítettek vele, hogy...

Ma szembesítettek vele, hogy rágom a számat. Ez…?

Figyelt kérdés
Rossz szokás, amit annyira megszoktam, hogy fel se tűnik. Ha figyelek előadáson vagy csak beszélgetek valakivel és rá összpontosítok, akkor megint jön ez a rossz szokás és valaki félreértette, hogy azért csinálom, mert tetszik nekem, holott szó sincs ilyenről. Mondjuk a kettő közötti összefüggést nem látom, de az a lényeg, hogy le szeretnék szokni róla. Hogy lehetne?

2023. márc. 20. 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Amikor csak észreveszed, hogy csinálod, mindig azonnal abbahagyod.
2023. márc. 20. 22:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Ahogy olvastam a válaszod, akkor vettem észre, hogy megint rágtam. Mi van, ha észre se veszem?
2023. márc. 20. 22:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Idegesség miatt alakulhatott ki, illetve bizonyított hogy ha mozog a szánk, vagy rágózunk stb akkor jobban tudunk koncentrálni, ez is ok lehet. Tudatosan figyelned kell közbe magad, eleinte nehéz lesz hogy a másikra is figyelj, meg magadra is egyszerre, de ez egy rossz szokás, amiről le lehet szokni. Ha odafigyelsz magadra közben, az ilyen szituációkban amikor tudod hogy beszélgetni fogsz valakivel vagy írni, vagy figyelni fogsz valakire,valamire, akkor szabályozni tudod. Irányítsd át a figyelmed.
2023. márc. 20. 22:53
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Tegyél a egy cumit a szádba.
2023. márc. 21. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!