Mennyire gyakori eset ha valaki utálja az embereket ?
Figyelt kérdés
Mert én évek óta. Velem a baj?febr. 5. 06:41
1/14 anonim válasza:
Persze. Mert a masik tizmillio hibas?
2/14 A kérdező kommentje:
Nem mondtam. Csak kérdezem hogy orvosi segítség kell vagy nyugodjak meg mert mindenki utal kb mindenkit?
febr. 5. 06:43
3/14 anonim válasza:
Segítség kell.
Aki rendben van önmagával az nem utál minden embert.
4/14 anonim válasza:
Magyarok vagyunk, ez lassan alap már mifelénk.
5/14 anonim válasza:
Ha nincs oka az utálatodnak és tényleg mindenkit utálsz, akkor az nem egy normális állapot. Szóval igen, jó lenne, ha fel keresnél egy szakembert.
6/14 A kérdező kommentje:
Én sejtem hogy az önbizalomhiány okozza. Sajnos egész felnőtt koromban az elhízással szenvedek. Ez miatt rengeteg sérelem ért. És csajozni se tudtam/tudok ez miatt. Ezért ha meglátok egy boldog fiatal párt (általában nagyon vékony 60-70 kg-os férfi taggal) rögtön a gyűlölet amit érzek.
febr. 5. 07:02
7/14 anonim válasza:
Az elhízás általában lelki eredetű, ha nem valami más oka van. Ez egy függőség. Terápiára kellene járnod, csak az pénzbe kerül. De vannak róla ingyenes anyagok is, amiket elérhetsz.
8/14 anonim válasza:
Én nem vagyok kövér, mégis utálom az embereket. Kivéve a párom meg a családom. Szerintem normális, miért is kellene szeretni az idegeneket? Főleg, hogy a többség ostoba, idegesítő, szr ember. Mindenki csak a sajátjait szereti és ez így van rendjén.
A kutyákat viszont szeretem! Mindet! Az idegen kutyákat is szeretem haha
9/14 A kérdező kommentje:
Jah igen azt kihagytam. Az állatkínzókat kb kínhalálra ítélném! És fantazialok olyanokról hogy megkapják a büntetést. Aki egy állatot bánt az egy féreg.
febr. 5. 08:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!