Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ronda öreg néniket hogyan...

Ronda öreg néniket hogyan lehetne korlátozni abban, hogy ne csináljanak extra közeli selfieket magukról?

Figyelt kérdés
És még fel is töltik a facebookra, berakják a hírcsoportba. Ezt nem akarja látni senki sem, mert rossz nézni.

febr. 5. 01:59
1 2 3
 11/23 Metionin ***** válasza:
100%
Az internet egyik árnyoldala, hogy bárki használhatja. Joga van a néninek is felrakni a csillámló filteres 3 mm-ről fotózott arcát, ahogy nekem is, hogy felrakjam amit akarok. Igazából ezek a képek meg a nyálas idézetek a legkisebb probléma az idősek internethasználatával, az sokkal gázabb, amikor mindenféle álhírt meg vírusos linket osztanak meg vagy kiadnak személyes adatokat idegeneknek.
febr. 5. 11:34
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Létezik ez a jelenség amiről beszélsz, engem például az is zavar, amikor minden reggel valami gagyi képpel jó reggelt kíván. Vagy névnapot köszönt minden kedves Zsuzsa ismerősét egy füst alatt csókoltatva.

Pedig én is a B oldalt játszom már, 95-ben mikor netezni kezdtem voltam 32.

febr. 5. 11:43
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
A te ronda, hányingert keltő pofádra se kíváncsi senki, úgyhogy húzz el a netről.
febr. 5. 12:06
 14/23 anonim ***** válasza:
Az ilyen beképzelt fiatalokat meg le kellett volna nyelni spermium korukban.
febr. 5. 13:27
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Hú, ne is mondd!

Sok ilyet látok én is!

Engem nem zavar, de jól leégeti magát az ilyen boomer facező:D

"Üdvözöllek Marikám!"

Mellé valami ízléstelen kép aranykeretben, virágokkal:D

Tudom, hogy szemét vagyok, de ezeken mindig nevetek, hogy ennyire torz a valóságérzékelésük.

febr. 5. 13:34
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
De amin nagyon kiakadok, az az, amikor egy nyilvános bejegyzésem alatt kezd el olyanokat kérdezni, amik teljesen privát üzenetbe valók. Egyszerűen nem érzi, hogy mondjuk a sérvemről nem egy nyilvános poszt alatt kell érdeklődni...
febr. 5. 15:30
 17/23 anonim válasza:

Írd kommentbe: Marika néni legyen szíves mellőzze a magamutogatást! Puszi: Ernő

Ilyen problémákat :D

febr. 5. 19:19
 18/23 anonim válasza:
100%
Egyébként szerintem sokkal rosszabb ill. szomorúbb, amikor ilyen idős(ebb) "felvilágosultjózsik" meg az "engemavilágcégeksemvernekátmargitok" olyan hülyeségeket posztolnak, mint hogy a rákot a citrom gyógyítja, meg nyilvánvalóan ordenáré kamu álhíreket raknak ki teljes meggyőződéssel, 200 felkiáltójellel.
febr. 5. 19:28
 19/23 anonim ***** válasza:
63%
Ilyen kolykoket nevelnek ki. Kis homikat meg oreg gyuloloket...
febr. 6. 01:51
 20/23 A kérdező kommentje:
De nem bírják ki! Hiába tiltogatom én egyesével, most megint egy új kirakta magát a közösségi híroldalra. Én nagyon nem ezért járok oda, nem tudom miért kell nekem elviselnem más öreg csúnya nénik közeli tokafotóit. Senki más nem csinál ilyet a híroldalon csak ők.
febr. 6. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!