Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legnagyobb hülyeség,...

Mi volt a legnagyobb hülyeség, amit részegen csináltál?

Figyelt kérdés

Én kihánytam az ablakon (első emeletről). Másnap emlékeztem rá, de fogalmam nincs, miért gondoltam, hogy ez olyan jó ötlet...

(Persze voltak olyanok is régebben, amikor emlékeztem, hogy nagyon idióta dolgokat mondtam vagy írtam üzenetben embereknek, de mégis ezt tekintem a legnagyobb hülyeségnek.) 32 évesen csináltam ráadásul.

2024. febr. 4. 17:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

Általános iskolás koromban egy barátnőm szülei elutaztak egy hétvégére, ő pedig szervezett egy házibulit, áthívott 4-5 embert, hogy megismerjük a szesztartalmú italt.

A legtöbbet én ittam, mikor pedig eléggé részeg voltam, valamiért random leültem egy barátnőm ölébe (pedig voltak mellette üres székek), és elkezdtem neki beszélni arról, hogy milyen csalási módszereket találtam ki dolgozatírásra, és majd a tanárt leütöm, ha észrevesz. Ezután belenyúltam egy sörrel teli pohárba és a sört az arcára kentem (!), szegény nem tudta, mit kezdjen a helyzettel, miközben a többiek nevettek. Én ezalatt végig ittam. Ez percekig tartott, aztán felálltam, hányni mentem, a következő emlékkép pedig az, hogy ébresztgetnek reggel. Már jól voltam, az a barátnőm sem haragudott, akinek sört kentem az arcára.

Hetekkel később mondták csak el, hogy mielőtt felkeltettek, rengeteg hányást takarítottak fel, ami tőlem származott.

2024. febr. 4. 18:54
 12/13 anonim ***** válasza:
37%
Egyszer úgy emlékeztem, hogy megittam az utolsó sörömet is, és elvonultam aludni. Soha többet, inkább megnézem most már.
2024. febr. 4. 21:36
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Elmentem a szomszédhoz a kerítésen és leszedtem a zöldségek nagy részét.
2024. márc. 3. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!