Mit lehet kezdeni ezzel az érzéssel?
Félek attól ,hogy egyedül maradok! :/
Amikor a párommal álmodok ,mindig azt álmodom ,hogy elhagy.
És amikor erre gondolok, annyira egyedül érzem magam és arra gondolok, hogy mit kezdenek magammal és ezzel az érzéssel, olyan üresnek érezném magam! :/
Lehet kezdeni ezzel valamit?
Itt több problémát is érzek, amin érdemes lenne dolgozni, hogy fel tudd szabadítani magadat bizonyos függésektől.
Az egyik mindjárt az, hogy aminek figyelmet, energiát adunk, azt valamilyen szinten vonzzuk is. Nyilván az, hogy mit álmodsz, arra nincs ráhatásod, nem tudsz változtatni, de gondolati szinten az efféle aggódást meg kellene próbálni lecserélni a hála érzésére, hogy milyen jó, hogy ott van melletted.
A másik pedig a kodepencia, a társfüggés. A párunk, partnerünk, nem a másik felünk, hanem az önmagában is egész embernek ad egy pluszt, de nem szabad a saját jól-létünk kulcsát más kezébe adni, hogy csak akkor érzem magamat valakinek, ha van valaki mellettem. A párkapcsolat egy nagyszerű ajándéka az életnek, egy nagyon jó desszert a saját személyiség, mint főfogás megélésén túl, de nem szabad alárendelni magunkat és függeni tőle.
3
teljesen igaz, 1-es vagyok ezert kerdeztem, hogy hany eves, hogy 16 eves vagy 25 mert sokan erre nem jonnek ra hiaba lehet cigizni 18 eves kortol meg minden. Erre ra kell az embernek tobbnyire magatol jonnie, hogy igazabol vegig egyedul van. A tobbi meg o is sajat maga, jopofizik, mosolyog, elmegy csapatepitore, de igazabol.... teljesen lesz*rja a masikat es csak akkor foglalkozik massal, ha unatkozik. Ha PS-en jatszik egy single player jatekkal mondjuk amit most vett vagy sz*ras kozben van mert szorulasa van, nem fog arra gondolni, hogy fu mi van a Janival meg a Tibivel.
35 éves nő vagyok, igen teljesen igazatok van!
De mégis nehéz ezen változtatni, megszoktam, hogy mellettem van valaki és milyen rossz lesz vagy lenne ha már teljesen egyedül lennék..
6
Hat vagy egyszeruen ertheto... ha "van" valakije..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!