Mit lehet ezzel az érzéssel kezdeni?
Nem tudom ez mennyire normális, de 27 éves férfiként öregnek érzem magam, és ez nagyon elszomorít. Napi szinten eszembe jutnak a régi szép idők, az egyetemi évek, koncertek, barátságok, párkapcsolataim. Ma már se barátaim, se barátnőm, se egyetem, se koncert. Semmi. Egyedül vagyok, messze az összes ismerősömtől és olyan munkát végzek ami bár jól fizet, de nem vagyok boldog tőle.
Állandóan a múltbavágyom. Úgy érzem elment mellettem az élet, lecsúsztam lehetőségekről. Rengeteg ember hiányzik. Új barátaim nincsenek, a munkában csak nálam jóval idősebbek vannak, és senki mást nem ismerek a városban sem. Párom sincs. Nagyon szomorú és lehangolt vagyok. Az utolsó csepp az volt, hogy észrevettem hogy kopaszodom is. Na ez így végleg odavágott...
Hogy lehet megszabadulni ettől az érzéstől?
Úgy hogy el kezdesz élni.
Én 28 vagyok, szintén vannak ilyen gondolataim de ennyire azért nem "durva" a helyzet.
Engem pl. sosem érdekelt a pénz.
Sosem voltak menő cuccaim, most sincs okostelefonom, nincs core i7-es gépem.
Egy vodafone-os 3000ft-os telóm van egy 9 éves gépem és egy 24 éves mercim.
Inkább dolgozok kevesebbet és legyen kevesebb pénzem de tudjak barátokkal lenni, csavarogni, a természetben lenni stb :)
27 évesen még fiatal vagy, még tudsz változtatni.
A lehetőségeidet csak Te tudod kihasználni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!