Ez már nem túlzás? A feleségem, a lányom és az anyám is "összefogtak" ellenem. A házból sem engednek ki.
A történet úgy néz ki, hogy tegnap nagyot estem a létráról, esés közben meg még a fejemet is bevertem, mielőtt találkoztam a padlóval. A feleségem ágyba parancsolt, azóta éppenhogy vécére "enged" ki, pihentessem a hátamat, ha már orvoshoz nem akarok menni. Miért? Mert amilyen gyö*ér vagyok, naponta vágom be magam valahova, ez éppencsak egy kicsit nagyobb volt a szokottnál. Amikor elegem lett a fekvésből, a kislányunk rongyolt be a szobába, hogy ő is vétózza, nem fogok sehova menni. Anyámat elfelejtettük, hogy aznap jön, tehát betoppant. Amikor megtudta, mi történt, és kimentem őt üdvözölni, ő is visszaparancsolt, amit egyhangúan a feleségem és a lányom támogattak.
És most itt tartunk... Imádom a feleségemet, de nem vagyok hozzászokva, hogy kiszolgálnak, szinte a seggemet kinyalják. A feleségem nem a szolgám, nem akarom, hogy kiszolgáljon.
Ha ez a felesegeddel tortenik mit tennel? Te nem igy gondoskodnal rola? Ha mar ilyen csokonyos szamar, h nem megy el megnezetni?
Szted o is tulzaskent elne meg?
Nem a szolgad, ezt o is tudja. Azert "szolgal ki", mert szeret.
Mind.
Jó lenne ha orvos is látna mielőbb, ki tudja mi törhetett el, valamint, bizonyos esések következtében ki tudja pl. esetleges belső vérzések is keletkezhetnek.
Mondja meg az orvos mielőbb: mi a teendő.
Abban az esetben, ha azóta nem fáj semmid, de, túlzás. Ha viszont fájdalmaid vannak, és annak ellenére csinálnád a dolgaidat, akkor nem az.
Más téma, de ha te eleget teszel ennek az ágybaküldésnek, akkor valahol te is vágysz pihenni, különben ha semmi bajod nem lenne, senki sem parancsolhatna ágybafekvésre, akkor mondhatnád, hogy nincs bajod, mész - és úgy is teszel. Ezek szerint van bajod, csak kéreted magad a fekvésre. Gondolkozz el inkább a dokin, attól bajod nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!