Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez már nem túlzás? A feleségem...

Ez már nem túlzás? A feleségem, a lányom és az anyám is "összefogtak" ellenem. A házból sem engednek ki.

Figyelt kérdés

A történet úgy néz ki, hogy tegnap nagyot estem a létráról, esés közben meg még a fejemet is bevertem, mielőtt találkoztam a padlóval. A feleségem ágyba parancsolt, azóta éppenhogy vécére "enged" ki, pihentessem a hátamat, ha már orvoshoz nem akarok menni. Miért? Mert amilyen gyö*ér vagyok, naponta vágom be magam valahova, ez éppencsak egy kicsit nagyobb volt a szokottnál. Amikor elegem lett a fekvésből, a kislányunk rongyolt be a szobába, hogy ő is vétózza, nem fogok sehova menni. Anyámat elfelejtettük, hogy aznap jön, tehát betoppant. Amikor megtudta, mi történt, és kimentem őt üdvözölni, ő is visszaparancsolt, amit egyhangúan a feleségem és a lányom támogattak.

És most itt tartunk... Imádom a feleségemet, de nem vagyok hozzászokva, hogy kiszolgálnak, szinte a seggemet kinyalják. A feleségem nem a szolgám, nem akarom, hogy kiszolgáljon.

2024. febr. 4. 08:56
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem túlzás és jó lenne orvossal megnézetni. Ismerősöm székről eset le. Fájt a dereka, de csak egy héttel később ment vele orvoshoz és kiderült, hogy csigolya repedése van..ez nem játék. Fejsérülésnél is bármi lehet belsőleg...
2024. febr. 4. 09:07
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Ha ez a felesegeddel tortenik mit tennel? Te nem igy gondoskodnal rola? Ha mar ilyen csokonyos szamar, h nem megy el megnezetni?

Szted o is tulzaskent elne meg?

Nem a szolgad, ezt o is tudja. Azert "szolgal ki", mert szeret.

Mind.

2024. febr. 4. 09:24
 3/9 Katona Dius ***** válasza:
91%
Inkább nézesd meg. Inkább mosolyogjatok egyet a dokival h túlreagáltad, minthogy később kiderüljön, hogy nagy a baj. Legalább a feleséged és anyukád is megnyugszik, hogy orvos látott.
2024. febr. 4. 09:31
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Jó lenne ha orvos is látna mielőbb, ki tudja mi törhetett el, valamint, bizonyos esések következtében ki tudja pl. esetleges belső vérzések is keletkezhetnek.

Mondja meg az orvos mielőbb: mi a teendő.

2024. febr. 4. 09:43
 5/9 anonim ***** válasza:
34%
Amikor a pasik betegek, tőlük nyűgösebb ember nincs a világon.
2024. febr. 4. 12:52
 6/9 anonim ***** válasza:
43%

Abban az esetben, ha azóta nem fáj semmid, de, túlzás. Ha viszont fájdalmaid vannak, és annak ellenére csinálnád a dolgaidat, akkor nem az.

Más téma, de ha te eleget teszel ennek az ágybaküldésnek, akkor valahol te is vágysz pihenni, különben ha semmi bajod nem lenne, senki sem parancsolhatna ágybafekvésre, akkor mondhatnád, hogy nincs bajod, mész - és úgy is teszel. Ezek szerint van bajod, csak kéreted magad a fekvésre. Gondolkozz el inkább a dokin, attól bajod nem lesz.

2024. febr. 4. 13:41
 7/9 anonim ***** válasza:
10%
Te most dicsekszel? Egy perces néma csenddel emlékezz meg az incelekről, akik oda mehetnek, ahová akarnak, mert mindenki leszarja őket.
2024. febr. 4. 13:42
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Papucs vagy a leírtak alapján. 32/N
2024. febr. 4. 14:21
 9/9 anonim ***** válasza:
A szomszédunk létráról esett le. Akkor nem tűnt komolynak az esés." Jól vagyok, hagyjatok már békén, nem kell orvos stb" Egy hét múlva meghalt. Jobban tennéd, ha elmennél orvoshoz.
2024. febr. 5. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!