Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek ,hogy ne féljek...

Mit tegyek ,hogy ne féljek attól,hogy kirúgnak?

Figyelt kérdés
Nem merek vissza szolni akkor ha azt érzem, hogy igazságtalanul banatank,nem merek kiállni magamért , olyan dolgokat is én csinálok meg amit nem kellene,csakhogy ne legyen az , hogy akkor viszlát!
2024. febr. 3. 14:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű a válasz: Legyenek lehetőségeid (konkrétumok vagy releváns elképzelések), hogy hol és mit dolgoznál utána. Ez lehet egy másik munkahely vagy saját vállalkozás. Ha online tudod csinálni a saját vállalkozást, akkor szépen, lassan elkezdheted, hogy ha lassan is, de haladjon.

Ha úgy érzed, hogy nincs más lehetőséged, akkor mindig is félni fogsz. Mozgolódj (értelmes) emberek között, hogy láss lehetőségeket.

2024. febr. 3. 17:46
 12/15 A kérdező kommentje:
Onlien vállalkozáson gondolkozom, de olyan dolgokat szeretnék, ahol a lelkileg sérült emberekkel beszélgethetnek, akiket nem hallgat meg senki, akik magányosak, csak nem tudom ennek mi a neve?!
2024. febr. 3. 18:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem tudok ebben segíteni, csak annyiban, hogy tedd fel ezt egy kérdésben.

(11-es voltam.)

2024. febr. 3. 18:41
 14/15 A kérdező kommentje:
:) igyis segítettél :) köszönöm!
2024. febr. 3. 18:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Szívesen. :)
2024. febr. 3. 21:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!