Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy kezeljem jól, hogy...

Hogy kezeljem jól, hogy sokkal fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy egy 50 éves örülne, ha 40-nek néznék és bóknak is venné, de nálam nem ez a helyzet. 28 vagyok és ha 20-nak néznek már örülhetek, de általában a 18-at sem nézik ki belőlem.

Sajnos ez az egész, hogy ennyivel fiatalabbnak néznek azzal is jár, hogy nem vesznek komolyan, gyereknek kezelnek. Egy társasággal ültünk egy étteremben és járt a vacsorához egy ingyen alkoholos welcome drink, csak nekem nem hoztak, de meg sem kérdezték, hogy esetleg mutatnék e egy személyit. A villamoson beszélni akart velem egy néni és megkérdezte, hogy elkezdődött e már a nyári szünet. Elmentem egy körmöshöz reggel 8-as időpontra és kérdezi, hogy utána megyek e suliba, mondom nem, ő meg értetlenkedett, hogy az meg hogy lehet. Egy barátnőmmel utaztam, aki még egyetemista, fiatalabb is nálam, én vettem meg a jegyeket, beolvasta a qr kódot és nekem mondta, hogy mutassam a diákomat. Munkahelyi ebédnél megkérdezte az egyik ember, hogy mit főzött anyukám. Most új munkahelyen vagyok és mindenki azt hitte, hogy ez az első munkahelyem. A kedvezmények kapcsán beszéltünk és kérdezi nekem van e gyerekem, mondjuk nekem nem lehetne még a korom miatt. Társkeresőkön nem egyszer kérdezték meg, hogy nem hazudtam e esetleg a koromról. Stb stb ez csak pár sztori volt.

Nem öltözködöm meg viselkedek gyerekesen amúgy, csak az arcom ilyen kislányos, meg alacsony vagyok 163 cm.

Rosszul viselem, nem bók, nem esik jól. De nem tudom, hogy kezeljem.

2024. febr. 3. 13:49
1 2
 11/13 Metionin ***** válasza:
100%

Nekem az volt a legjobb, amikor 22 évesen mentem személyit újítani és a biztiőr kérdezte, hogy ugye van velem felnőtt, mert 14 év alatt anélkül nem lehet. A poén, hogy sokkal több smink volt rajtam mint általában, mert a korábbi tapasztalatok alapján csak akkor látszom a képen, ha minden vonásom meg van rajzolva :D

Általában a 10 év a minimum, amit letagadhatok de tavaly nyáron kérdezték tőlem, hogy most érettségizek-e, hát mondtam, hogy 14 éve érettségiztem de nem hitték el. Ha nagy ritkán veszek korhatáros cuccot, már előre mutatom a személyimet. A szép kártyámra is rácsodálkoztak már, hogy ugye tudom, hogy anyáéval nem lehet, én meg lestem, hogy az az enyém. Sport/tánc versenyeken vagy eseményeken is mindig a junior névsorban keresnek, úgy kell szólni, hogy a felnőttben leszek és akkor is mindig azt hiszik, hogy épp csak átléptem a 18-at és azért. A tetkóimat is szólták már meg, hogy na az is egy sintér, aki így kivarr egy ilyen kiscsajt, 26 voltam amikor az első készült.

Igazából ilyen történt velem sok de konkrétan lenézve még sosem voltam emiatt, legalábbis én nem éreztem lenézősnek szituációt. Lehet, hogy te is csak rá vagy erre görcsölve és ezért veszed azonnal sértésnek meg lenézésnek. Főleg idősebb emberek sok olyasmit társítanak a tinikhez és a 20 körüliekhez, amiket mostanság jóval idősebbek is csinálnak, nem kell ezen pörögni.

2024. febr. 3. 20:30
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen együttérzek veled, kérdező. 23 éves koromban a repcsin odajött hozzám a stewardess, amikor az exit mellé szólt a jegyem, hogy 16 éven aluliak nem ülhetnek vészkijárat mellé. Mikor mondtam neki az életkoromat, úgy zavarba jött szegény, hogy elkezdett össze-vissza beszélni, hogy elnézést kér, csak annyira fiatalnak néz ki az arcom és mennyire fogok majd ennek örülni később.
2024. febr. 4. 00:45
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nővéremmel voltunk Londonban nemrég. Kért magának egy energiaitalt egy büfészerűségben. Így tudtuk meg, hogy Angliában 16 alatt nem vehetsz energiaitalt. A nővérem 33 éves :D
2024. febr. 4. 17:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!