Amikor itt válaszolsz, ügyelsz, hogy ne legyél sértő/bántó?
Sokfélék vagyunk, sokféle stílusban kommunikálunk. Én hiszek abban, hogy ellenvéleméynezni is lehet korrekt hangnemben, de sok esetben látom ennek ellenkezőjét.
Te hová sorolod magad?
Legkevésbé sem.
Ez az oldal (anonimitás) lényege.
Normál esetben, soha senki nem fogja az igazat a szemedbe mondani. Itt a kőkemény igazságot kapod, és ez szerintem nagyon jó dolog. Még ha sokszor fáj is.
Félreértés ne essék, sosem az igazság fáj, hanem a stílus, ahogy azt közlik. Ellenvéleményt is lehet kulturált, korrekt hangnemben is közölni. Én mindig abból indulok ki, hogy aki rendben van saját magával, az nem bántja a másik embert, csak az az bántja a másikat, csak az rombol, aki nincs rendben magával.
És mondom: az igazság nem fáj. Az ellendésgesdi fáj(hat).
"Itt a kőkemény igazságot kapod, és ez szerintem nagyon jó dolog."
Az igazságot ki lehet mondani, de nem egy bunkó paraszt módjára.
Én bunkó közönséges vagyok mindenkinek a szemébe mondom az igazat, és nem leszek soha kedves. Akkor nem vesznek komolyan.
Ha sérti őket már maga a tálalás, na akkor volt hasznos a segítségem.
Aki érzékeny és sértődös, az nem tud érvényesülni az életben. Az ilyeneket el fogják taposni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!