Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elég fura kérdés lesz, bocsi...

Elég fura kérdés lesz, bocsi előre is. Engem sokan nem szeretnek,szerintetek így a gyermekemmel is rosszul fognak bánni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy kis faluban élünk, és én nem vagyok az a típus hogy nyalok mindenkinek, le állok pletykálni stb....

Emiatt sokan nem szeretnek.

Kisfiam most fogja kezdeni az ovit, félek hogy az ottani dolgozók emiatt nem nagyon fogják szeretni a gyerekemet sem.

Az van bennem hogy ált suliban annyi kivételezés volt....

#Emberek szeretete
febr. 2. 09:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ez így működik. Ha népszerű, vagy befolyásos, vagy gazdag, a szülő, kivételeznek a gyerekkel. Így megy ez, mióta világ a világ.
febr. 2. 09:56
 2/9 anonim ***** válasza:
28%

"nem vagyok az a típus hogy nyalok mindenkinek, le állok pletykálni stb... Emiatt sokan nem szeretnek."

Biztos, hogy nem ezért nem szeretnek. Én is kis faluban élek, én sem nyalok senkinek, a pletykát meg sem hallgatom, nem hogy hozzátennék még. Engem mégis szeretnek.

febr. 2. 09:57
 3/9 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem sem azzal van. Általában a barátságtalan és bunkó embereket utálják.
febr. 2. 10:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem "fogadott be" a falu.

Miért elsz ikyen suttyók között?

febr. 2. 10:52
 5/9 anonim ***** válasza:
24%
#3 Igen, ez lesz a megoldás. Én kedves és udvarias vagyok mindenkivel, nem is köpködnek rám az emberek. Bár lehet, hogy a kérdezőnek a normális viselkedés már nyalást jelent.
febr. 2. 10:57
 6/9 anonim ***** válasza:
61%
na megékeztek a nyalis pletykások
febr. 2. 12:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a 3 mas vagyok és nem vagyok valami barátságos típus. Köszönni köszönök, de senkivel sem tudok elbeszélgetni,mert nem érdekel ki hogy vagy stb. és nem tudom magamra erőltetni. Ezért azt hiszik, akik nem ismernek, hogy utálom őket és ők úgyis állnak hozzám. Csak ezért írtam, amit írtam. Amúgy senkivel nincs semmi bajom.
febr. 2. 12:26
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Van tartásod, ez jó. Simán folytasd ezt a stílust. Aki ráér, hogy mással (veled, a stílusoddal) foglalkozzon, az őt minősíti inkább.
febr. 2. 15:43
 9/9 anonim ***** válasza:
53%

Ilyen emberek, sajnos, mindig is lesznek, őket a pletykálkodás köti össze, illetve a hasonló tevékenységek.

Ne változtass magadon, mert te csinálod jól, csak ne vedd magadra a hüly3ségüket.

febr. 3. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!