32/34 anonim 

válasza:

Egy időben rendszeresen voltam az éjjel (vagy reggel?) 3-kor kezdődő műszakba osztva, amihez legkésőbb 2:15-kor kellett kelnem, de ha úgy jött ki a céges munkába szállítás, akkor akár 1:30-kor is. Na ettől teljesen kivoltam, gyakorlatilag le se feküdtem az első nap előtt, utána meg felébredtem este 11 körül, borzalmas volt.
Hála istennek már hónapok óta nem kellett így mennem, mostanság 6-kor kezdek, amihez elég “csak” 4:15-kor kelnem. Az éjjel 2-höz képest összehasonlíthatatlanul jobb.
A természetes bioritmusom szerint amúgy reggel 7-8 között szoktam kipihenten ébredni és este 10-11 körül alszom el.
34/34 anonim 

válasza:

Most keltem fel, de a legjobb nekem 11-7-ig aludni ha lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!