21/34 anonim 

válasza:

Hetente két alkalommal kelek korábban a szokottnál, 5 órakor, amikor a kovászos kenyereket sütöm. Este dagasztom be, és a formában kelesztem reggel 5-ig. Ekkor bekapcsolom a sütőt, megkávézok amíg felforrósodik 250 fokra, aztán kisütöm a kenyereket. Mire reggel 7-kor munkába indulok, addigra langyosra hűlnek a kenyerek és el tudom csomagolni őket konyharuhába. Amúgy elég 6-kor kelnem.
23/34 anonim 

válasza:

Hétköznaponként 2.40, hétvégente 8 órakor.
24/34 Metionin 

válasza:

Nem, mióta nem muszáj, azóta igyekszem a minimálisra csökkenteni. 7:45-kor kelek hétköznap, hétvégén 9 körül. Havi egyszer amikor utaznom kell, kelek 4-kor, az bővel kimaxolja a korán kelési tűréshatáromat.
25/34 anonim 

válasza:

Reggel 4-5, vagy délután 4-5 között kezdődik a munkaidőm. Ha mondjuk 5-kor kezdek, akkor 3-kor kelek.
26/34 anonim 

válasza:

a nejem csak kuvikmadárnak hív, úgyhogy ja, elég gyakran kelek korán:D
27/34 anonim 

válasza:

Munka és család miatt, plusz munkába utazás miatt legkésőbb 6-kor kelnem kell, de szeretek reggel kicsit magamban készülődni, amíg a többiek még alszanak, így még ennél is fél órával korábban kelek. Fél 6-6 között.
28/34 anonim 

válasza:

Sosem kelek korán, utálom. Magamtól 9-kor szoktam felkelni.
29/34 anonim 

válasza:

Gimiben heti 1x 4:30-kor kellett kelnem, egy nulladikos óra miatt. Sajnos akkoriban kevés busz volt, szóval várhattam a suliban 45 percet még.
Egyetem alatt pedig volt 1 olyan félévem, amikor minden hétköznap 5 után kicsivel keltem; egy idő után már elég nehezen ment. Azóta, szerencsére, nem kellett korán kelnem, és remélem így is marad, most, a gyakorlatom alatt is, mert nem vagyok olyan, aki felébredés után hamar össze tudná magát szedni fejben:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!