Mitől van az, hogy egy zene amit ismerek 15 éve sosem szerettem, de az elmúlt 1 hétben megállás nélkül mást nem tudok hallgatni?
Van a kedvenc zenekarom, akinek van egy régi zenéje, de sosem szerettem, 100ból 99 zenéjük csillagos 5-ös. De azt az egyet nem tudtam megszeretni sosem.
Most pedig 1 hete azt hallgatom megállás nélkül, a fejemből sem tudom kiverni.
Mi miatt történnek ilyenek velünk?
Tanul, érez, gondolkodik az ember időközben és persze öregszik. Jobban rá tud erre a régen nem hallgatott számra, felfedez benne 1-1 dallamot, szólamot, szövegrészt, felkelti az érdeklődését és megtetszik neki: azaz átértékelődik a dolog.
Én is ilyen vagyok.
Ugyanez volt velem a Metallicával.
A többi zenéjüket szerettem mindegyiket, kivéve egyet nem. Nothing else maters, most meg minden héten bele hallgatok.
Én azért nem szerettem, mert az apám is szereti ezt a számot. És amit ő szeret, én azt automatikusan nem akarom szeretni. Tudom hülyén hangzik, de jobban nem tudom elmagyarázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!