Mennyi kb. a rekord távolság, amit tűsarkúban megállás nélkül, egyszerre lesétáltatok?
Figyelt kérdés
Hetero fiú létem ellenére szeretek néha magassarkúban elmenni sétálni és a múltkor sikerült lesétálnom 3.5km-t a 10 centis tűsarkúmban! Semmi fájdalom sem közvetlen utána, sem másnap reggel!
25/F
2022. nov. 8. 20:05
1/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy hetero vagy. Egyébként vannak kényelmesebb meg kevésbé kényelmes modellek. Nem csak a sarokmagasságtól függ.
2/7 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek semmi köze az öltözködéshez.
3/7 Metionin válasza:
Sosem volt rajtam tűsarkú. Sima vékony sarkú magassarkú igen, pár száz métert kellett csak megtennem benne de az is rossz volt. Nekem csak a vastag sarkúak a kényelmesek, azokban megyek akármennyit.
4/7 anonim válasza:
Pár éve egy 10,5 centis cipőben olyan 6 km-t sétáltam le, csak utána kezdett el fájni a lábam. De egy 9 centisben elég sokáig elvagyok.
5/7 anonim válasza:
Volt olyan gimis osztálytársam, aki 15 km-es erdei túrán simán végigjött egy alacsonyabb fajta (5-6 centis) tűsarkúban.
6/7 anonim válasza:
A Magassarkúmban bármennyit. 27000 megtett lépés a rekord, nem tudom, az hány km.
Viszont a többi magassarkút csak ünnepekre, meg színházba voltam hajlandó hordani, annyira kényelmetlen volt.
7/7 anonim válasza:
6-os: és milyen A Magassarkúd? Tudsz képet/linket mutatni? Sztem sokan örülnének a tippnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!