Az társammal barátnőmmel szakítottunk 7 év után, 5 év hitel volt még a lakáson ami közös....ezt jelenleg áruljuk, úgy néz ki lesz rá vevő.
Neki a szülei nem élnek nincs hová menni így ő maradt a lakásban míg el nem adjuk én meg költöztem haza...így munkahelyemre is 30 órát utazgatok oda-vissza...
Talán albérlet lesz majd ha eladjuk a lakást, de egyenlőre otthon élek majd (már csak anyám él családi ház) sajnos már félretett pénz nem sok van mert lakásra ment el...szóval kicsit össze kell szednem magam...
És lehet h közelebbi állást kellene keresnem az otthonomhoz.
Szóval marhajól. 39/f

Ha úgy vesszük, nagyon rosszul alakul, férjemmel válunk és borzasztó lelki megterhelés. Szinte mindent újra kell kezdenem egy kisbabával.
Ha úgy vesszük nagyon jól, mert nem hazudozik és ver át tovább az az ember, akit legjobban szeretek.

Nekem november-december volt a mélypont. Hazaköltöztem a szüleimhez külföldről.
Most a január az új lehetőségek kiépítéséről szólt, illetve a pihenésről. De gyakorlatilag megkaptam az álommelóm és felvettek mesterképzésre is, ráadásul ezek összeegyeztethetőek.
Szóval kezdek talpraállni. Találkoztam a régi barátaimmal, tudtam időt tölteni a családommal stb.

Sok kitartást kívánok az előttem íróknak, remélem hamarosan minden rendbe jön Nektek!
Eddig az idei évem nagyon hajaz a tavalyira; bármibe fogok, mindig lesz egy plusz, előre nem látott csavar benne, ami miatt semmi sem megy gördülékenyen. És kicsit már fárasztó... Ami pozitív csalódás volt az az, hogy eddig szinte mindig én nyitottam mások felé, azonban idén többen is rám írtak, és bármiféle hátsószándék nélkül érdeklődtek felőlem. Olyan rég volt velem ilyen, hogy el nem tudom mondani, és nagyon jól esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!