Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Alacsony férfiak (160 és 170...

Alacsony férfiak (160 és 170 cm között)! Ért már a magasságotok miatt valamilyen atrocitás?

Figyelt kérdés
Beszólás akár nők részéről stb. Hátránynak érzitek az ismerkedésnél?

2024. jan. 30. 13:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
163 centis vagyok. Soha nem volt és nem is lesz az identitásom integráns része a magasságom. Ez utóbbi vonás szerintem inkább szánalmas, mikor valaki állandóan, folyamatosan utal valamelyik tulajdonságára legyen az faszméret, magasság stb. Tipikus nárcisztikus vonás, ahogy én megfigyeltem. Azokat meg, ha kiszúrom, kilométerekre kerülöm.
2024. márc. 21. 14:17
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki olyan dolog miatt atrocitál mást, amire az illetőnek zéró ráhatása van, az nettó retardált és debil, mentálisan beteg. A betegeket pedig nem bántjuk, inkább elnézzük nekik, hogy hülyék. Nekik szarabb lehet.
2024. márc. 21. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!