Alacsony férfiak (160 és 170 cm között)! Ért már a magasságotok miatt valamilyen atrocitás?
Figyelt kérdés
Beszólás akár nők részéről stb. Hátránynak érzitek az ismerkedésnél?2024. jan. 30. 13:49
11/12 anonim válasza:
163 centis vagyok. Soha nem volt és nem is lesz az identitásom integráns része a magasságom. Ez utóbbi vonás szerintem inkább szánalmas, mikor valaki állandóan, folyamatosan utal valamelyik tulajdonságára legyen az faszméret, magasság stb. Tipikus nárcisztikus vonás, ahogy én megfigyeltem. Azokat meg, ha kiszúrom, kilométerekre kerülöm.
12/12 anonim válasza:
Aki olyan dolog miatt atrocitál mást, amire az illetőnek zéró ráhatása van, az nettó retardált és debil, mentálisan beteg. A betegeket pedig nem bántjuk, inkább elnézzük nekik, hogy hülyék. Nekik szarabb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!