Hogy nézzek ki idősebbnek?
Az a problémám, hogy a külsőm miatt akármennyire határozott vagyok és öltözök koromhoz illően, nem vesznek komolyan az emberek. Sehol.
Kerek szeplős arcom, pisze orrom van és szünet a fogam között. A hangszínem is elég magas, vékony, azon sem tudok változtatni. Lassan közeledek a 30-hoz és reménykedtem, hogy a kor haladtával változni fog ez, de nem. Van gyerekem, de sokan azt hiszik, hogy a nővére vagyok. A párommal is ha megyünk valahova, furán néznek ránk. Egyszer a lányának hittek. Különösebben nem várok erre megoldást, mert nem hiszem hogy erre van. Beletörődök. Az utóbbi napokban sok ilyen eset történt és nagyon bánt. Jól esett magamból kiírni.
Tudom, hogy ez közhely, de tényleg örülni fogsz neki pár év múlva.
Amúgy tényleg sminkkel sokat lehet komolyítani a megjelenésen, de szerintem neked az alaptermeszeted is ilyen, ezt látják rajtad, függetlenül attól, hogy hogy nézel ki.
Szerintem a problémád nem a korod,hanem,hogy nem vagy elégedett magaddal. A fiatalság egyben vonzóság,de te nem tartod vonzónak magadat. Amit felsoroltál,azok közül a szeplők tök jók, az még divatos is. A fogaidat meg tudják csinálni. A kerek arc nem rossz,de ha azért kerek mert felesleg van rajtad,azon tudsz segíteni. A pisze orr szintén jo,mások meg direkt olyat műttetnek maguknak.
Ami még eszembejutott,az egy szép szemöldöktetoválás. Az eléggé összeszedetté,felnőttesebbé teszi az arcot.
Öltözködéssel sokat elérhetsz.
Kardigán helyett viselj kosztüm felsőt, vagy köss a nyakadba olyan kendőt, amivel komolyabb nőnek nézel ki.
Frizura, smink is sokat tud egy nőn változtatni.
Sehogy, 40 felett rohamosan felgyorsul majd az öregedés nálad is, mint mindenkinél.
Akkor majd az lesz a bajod, hogy megöregedtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!