Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, hogy idősebbnek...

Mit tegyek, hogy idősebbnek nézzek ki?

Figyelt kérdés
21/L vagyok, nemsokára megkapom a diplomámat is, de az emberek rendszerint még mindig inkább középiskolásnak néznek. Nem hordok egyébként kislányos ruhákat, és nem tartom gyerekesnek a viselkedésem sem, szerintem éretten gondolkodom, tehát ezzel valamennyire tudok kompenzálni, viszont nagyon zavar a "gyerekes" arcberendezésem. Nem szoktam sminket használni, maximum szempillaspirált vagy rúzst. Már próbáltam variálni a hajszínemen is, hátha sikerül kicsit komolyabb, felnőttesebb külsőt csinálnom magamnak, de nem igazán ment. Eléggé zavar, mert úgy érzem így egy munkahelyen és a párkapcsolatok terén is nehezebb helyzetben vagyok, mert a külsőm inkább bizonytalanságot, gyermekiességet sugároz, én pedig most már inkább egy magabiztos felnőtt benyomását szeretném kelteni. Tippek?

2021. jan. 23. 13:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Várj!
2021. jan. 23. 13:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szogezzuk le..

1.: orulj hogy nem idosebbnek nezel ki. Később banni fogod hogy ilyen megfordult a fejedben.

2.: az hogy valaki felnottnek nez ki nem a kulsobol fakad. Ha erted mit csinalsz, hatarozott vagy, akkor látszik hogy egy erett no/ferfi all elottem.

Tok mindegy hogy mondjuk vagy 40 eves szakallas ferfi, de barmit mondanak neked mindenre az a valasz hog "hááát őőőő...." na ez nem felnottes. De ha megmondod hogy mi a problema, megoldod, akkor azt mondom hogy ez igen, O erti a dolgat.

Remelem erted mire akarok kilyukadni. Gondolj a filmekre. Ott is a fiatal nok nem attol tunnek hatarozottnak, mert magassarkuban jarnak, hanem mert ertik a dolgukat, van egy olyan fjta kisugarzasuk.

2021. jan. 23. 13:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örülj neki. Mások egy valag pénzt húznak le a wcn, hogy fiatalabbnak nézzenek ki.
2021. jan. 23. 13:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem örülj neki.Amikor majd 40 évesen csak 30-nak nézel ki biztos,hogy nem akarsz majd idősebbnek tűnni.

(De ha ez minden vágyad,akkor felgyorsíthatod a romlást.Kevés alvás,sok cigi és vodka.)

2021. jan. 23. 13:40
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Kamu!
2021. jan. 23. 13:40
 6/9 anonim ***** válasza:
42%
Legyél láncdohányos, ugyan is a cigi állítólag öregíti a bört
2021. jan. 23. 14:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én sem örülök, hogy túl fiatalnak nézek ki, mert még a nálam jóval fiatalabb lányok is gyereknek néznek...

20F

2021. jan. 23. 17:15
 8/9 anonim ***** válasza:
47%

Örülj neki és élvezd ki! Minek öregítenél magadon? Nekem életem legjobb napja volt amikor a harmincadik szülinapomon bort vettem és a pénztáros elkérte a személyimet :)

A fiatalos külső nem tudom miért nehezíti a munkahelyi teljesítményt vagy a párválasztást, nekem ezzel sose volt bajom. Ha van önbizalmad, nem számít mennyire gyermeki az arcberendezésed, látszik rajtad, hogy nő vagy, nem kislány. Talán odabenn rakj rendet, ne a külsődön akarj változtatni ;)

2021. jan. 23. 17:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Hasonló frusztrációm volt nekem is kiskoromban!

Amikor kislány voltam, akkor is rendszeresen öt-tíz évvel fiatalabbnak nézték mindig, mindenki, és mindig is utáltam!

Amikor apukámmal sétáltunk kislánykoromban, mindig azt mondta apukám, hogy milyen jó neki, hogy egy ilyen szép nő jön mellette és hogy irigyli majd mindenki, bár tán furán néznek majd rá az emberek, hogy ilyen fiatal hölggyel sétál, de szerencse, hogy állítólag hasonlítunk egymásra, így nem gondolják majd tán, hogy perverz, aztán tényleg sokszor leszólítottak, hogy jaj, de édes kislány, hány éves, és betippelték az öt-tíz évvel kevesebbet, amin mindig durcogtam-morcogtam, amire apukám mindig elmesélte, hogy őt is mindig fiatalabbnak nézték és nézik, és az anyukája is ilyen volt, a nagymamám, akit sajnos nem ismerhettem, de mindig mondta apukám, hogy az anyukája bezzeg mindig örült neki, és mindig mondta, hogy eljön majd a nap, hogy én is örülni fogok neki, és már réges rég el is jött!

Rengeteg ilyen örömtörténetem van a másik tátott szájú meglepetésével, utoljára épp tegnap tippelt vki csak húsz évvel fiatalabbnak, mint ami vagyok, 40+ évesen, én nagyon nevettem, mert rekordot döntött 🤣, ő meg akkorára tátotta a száját csodálkozásában, hogy még azon is nevettem!

Szóval örülj neki, hogy még ezen puffogsz, morcogsz, mint én, amikor annyi idős voltam, mint te, hiszen ez csak azt jelenti, hogy még tényleg fiatal vagy, írom mindezt már a ló túlsó oldalára esve!

És inkább ne roncsold alkohollal, cigivel, kozmetika szerekkel a tested, hanem fogadd el magad olyannak, amilyen vagy: tökéletesen pont jó! :)

okt. 15. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!