Aki vasárnap este 7-kor hív munkaügyben, az hogy nem érzi, hogy nem illik?
#11: Köszi a hasznos választ!
Én mások személyes tapasztalatára voltam kíváncsi. Ki hogyan gondolkodik... Le is irták többen. Mentek a zöldek rá.
Majd én is leirtam a véleményem.
De nem fogod fel, hogy mások véleményére voltam kíváncsi? Nem arra, hogy az én dolgomat vitassák meg.
Hagyd már abba ezt a kötekedést. Esküszöm egyeseket az éltet, hogy huszadjára is visszajárnak egy kérdéshez vitatkozni.
Igen, nagyon gátlástalan emberek vannak, akik azt hiszik, hogy nekik minden is jár, mert ő az ügyfél, ő fizet. Én mindig nyitvatartási időben telefonálok.
Esetleg azt megpróbálhatnátok, cég szinten, hogy kiteszitek a honlapra az elérhetőségedet, valamint kiküldtök az ügyfeleknek egy ilyen tájékoztató emailt. Biztos, hogy így is lesznek parasztok, akik felhívnak majd, viszont így könnyen visszaég majd rá, ha hivatkozol erre.
#14: hol kötekedtem? Írtad, hogy írjuk le a véleményünket, leírtam a tapasztalatomat, aztán utólag kiderült, hogy tök másról van szó.
Téged mi éltet? Hogy a legrosszabbat lásd más véleménye mögé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!