Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki vasárnap este 7-kor hív...

Aki vasárnap este 7-kor hív munkaügyben, az hogy nem érzi, hogy nem illik?

Figyelt kérdés
Ti szoktatok ilyet csinálni?

2024. jan. 28. 19:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
#10 Akkor nem értem a rinyálásod. Nem veszed fel és kész.
2024. jan. 28. 22:48
 12/16 A kérdező kommentje:

#11: Köszi a hasznos választ!

Én mások személyes tapasztalatára voltam kíváncsi. Ki hogyan gondolkodik... Le is irták többen. Mentek a zöldek rá.

Majd én is leirtam a véleményem.

2024. jan. 28. 23:00
 13/16 anonim ***** válasza:
60%
Leírhattad volna elsőre, hogy nem kolléga hív kollégát, hanem ügyfél hív téged.
2024. jan. 29. 06:17
 14/16 A kérdező kommentje:

De nem fogod fel, hogy mások véleményére voltam kíváncsi? Nem arra, hogy az én dolgomat vitassák meg.

Hagyd már abba ezt a kötekedést. Esküszöm egyeseket az éltet, hogy huszadjára is visszajárnak egy kérdéshez vitatkozni.

2024. jan. 29. 07:24
 15/16 anonim ***** válasza:
31%

Igen, nagyon gátlástalan emberek vannak, akik azt hiszik, hogy nekik minden is jár, mert ő az ügyfél, ő fizet. Én mindig nyitvatartási időben telefonálok.

Esetleg azt megpróbálhatnátok, cég szinten, hogy kiteszitek a honlapra az elérhetőségedet, valamint kiküldtök az ügyfeleknek egy ilyen tájékoztató emailt. Biztos, hogy így is lesznek parasztok, akik felhívnak majd, viszont így könnyen visszaég majd rá, ha hivatkozol erre.

2024. jan. 29. 08:37
 16/16 anonim ***** válasza:
44%

#14: hol kötekedtem? Írtad, hogy írjuk le a véleményünket, leírtam a tapasztalatomat, aztán utólag kiderült, hogy tök másról van szó.

Téged mi éltet? Hogy a legrosszabbat lásd más véleménye mögé?

2024. jan. 29. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!