Szereted a vasárnap délutánt/estét?
Figyelt kérdés
Én nem, mert már a fejemben van, hogy holnap hétfő, és milyen kínkeserves lesz ez a hét is.2023. márc. 19. 21:59
1/10 anonim válasza:
Szeretem. Szeretem a munkámat, közel van a munkahelyem is.
2/10 anonim válasza:
Ugyanazt érzem, amit te leírtál
3/10 anonim válasza:
Pont a másnapi meló miatt nem.
4/10 anonim válasza:
Nálam attól függ, szeretem-e a munkámat. Amikor olyan munkám van/volt amivel elvoltam, akkor halál nyugodtan kezdtem meg a hetet. Alapból sokszor vasárnapra is van programom és nem azon agyalok, hogy "már megint hétfő".
De volt olyan időszakom is, amikor nyűgnek éreztem a bejárást.
5/10 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok mint a kérdező, bár mostanában nem tört rám a vasárnap esti depresszió :D
De a favorit akkor is a szombat reggel marad
6/10 anonim válasza:
Az attol fugg h melozok e hetfon 😀 heti 3-4 napot nyomok egy heten ami barhogy kijohet akar szomb vas is
7/10 anonim válasza:
Kérdező: én is így érzek, még akkor is, ha tudom, hogy lesz ünnepnap-szabinak benne.
9/10 anonim válasza:
Nálam is ez van, pedig most itthon vagyok a gyerekkel de a férjem dolgozik és így is az jár a fejemben.
Nekem a péntek délután a kedvencem ilyen szempontból, az a legnyugisabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!