Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan legyek erős lelkileg?

Hogyan legyek erős lelkileg?

Figyelt kérdés
jan. 26. 23:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
A 10 es jól mondja és büszke vagyok rá. Vannak emberek akik azt csinálják amit a körülötte lévők mindig és így alakulnak. Ez nagy hiba. Például ha a szülő veri a gyerekét, akkor az a gyerek is verni fogja majd a sajátját. Ez a gondolkodásmód hibás. Ha téged vertek és szarul esett, akkor neked nem szabad verni majd a sajátodat. És érdekes módon erre kevesebb példa van. Az emberek többsége idióta, így ne legyél te is olyan. Talán ha picit egoista lennél az is előnyödre lenne. Nem kell nagyon, de nézd le a buta embereket. Így sokkal magabiztosabb leszel és jogosan. Ha pedig beszól egy ilyen idióta azt minek vennéd magadra? Minek éreznéd rosszul magad miatta? Ne ő mondja már meg neked. Egyáltalán hogy van mersze? Sok hülye azt hiszi magáról, hogy zseni. Próbáld úgy felfogni a dolgokat, hogy ne érezd magad szarul semmi miatt. Túl rövid ez az élet ahhoz nem? Nem számít semmi. Kit érdekel ha megbántanam? Hány éves vagy? Mennyit fogsz még élni? Nem sokat. Érezd jól magad. Semmi ne vigye el a jó kedvedet. Ha meghal egy szeretted akkor persze lehetsz szomorú, de csak ilyenkor és hasonló helyzetekben. Mondják, hogy egy férfi nem sírhat. Na de ki mondja meg neked? Ha sírni akarsz sírjál. Bármit csinálhatsz amit szeretnél. ❤️
jan. 27. 09:45
 12/18 anonim ***** válasza:

Csernus: "Aki csak mutatja hogy él, hmmm... az is példakép!"

Sass: "Csak nem neked!"

Csernus: "De! Nekem! Milyen NE legyek!"

https://www.youtube.com/watch?v=Mkb9DGD4ATg

jan. 27. 11:32
 13/18 anonim ***** válasza:
De most a 10 meg a 11 mit csinálna a negatív emberek nélkül? Ez nem normális hogy ahhoz hogy ők erősek legyenek lelkileg, szükségük van olyanokra akiket lenyomhatnak. Nektek ezeket az embereket is emelnetek kellett volna felfelé amennyire tudjátok, akkor lennétek erősek lelkileg. Így ez nem erő, mert ha nincs elég olyan ember akit negatívnak tartotok, akkor nincsen erőtök, tőlük függötök. És így nem is emeltek senkit, mert megszűnne az erőtök. Ez csak látszat erő így.
jan. 27. 12:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Negatív emberek nélkül? Hát élnék boldogan. Nincs szükség olyanra akit el kell nyomni. És attól, hogy ez van a fejünkben még nem kell így is hozzáállni. Nem kell tudniuk róla. Nekik nem fáj így. Az embereket pedig felfele emelni baromi nagy munka mert a legtöbben ostovábbak mint a birkák. Na az a munka és csalódás tényleg lehúzna lelkileg. Amúgy a látszat erő tökéletes. Ha a többiek nem látják nem érdekel. Magamat akarom így látni. A saját életemet akarom megkönnyíteni.
jan. 28. 05:32
 15/18 anonim ***** válasza:

"Nem kell nagyon, de nézd le a buta embereket. Így sokkal magabiztosabb leszel és jogosan."

Csak ez ciki hogy ettől leszel magabiztos. Lehet hogy te jól csinálod amúgy, de ismerek olyanokat akik iszonyat tuskók lesznek ettől a felfogástól, és hab a tortán hogy szivecskéznek ha kell ha nem. Mondjuk én a saját életemet szeretném jobbá tenni de zavar ha másokét nehezebbé teszem. A végén ez az egy ami számít, mennyire tudsz elszámolni a sok rosszal amit tettél másoknak.

jan. 28. 05:44
 16/18 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek veled. Én is úgy élek, hogy semmi rosszat ne érezzek a szívembe. Egy rossz szavam sincs senkihez.

"Nem kell nagyon, de nézd le a buta embereket. Így sokkal magabiztosabb leszel és jogosan."

Magamban lenézem a buta embereket de sose mutatnám ki feléjük. Ez pedig így nem számít rossznak hisz csak a fejemben van. Amiket leírtam megerősítik az embert és könnyebbé teszik az életet. Legalábbis nekem ez bevált. Az, hogy egyébként hogyan viselkedek másokkal már más dolog. A lényeg, hogy én mindig békességet érzek magamban.

jan. 28. 06:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Rossz szó nélkül is lehet nagyon rosszakat tenni, pl valakitől elveszel valamit békésen vigyorogva, vagy valamit nem teszel meg amit kellene, valakit elhamarkodottan elítélsz, ignorálsz (mert mégiscsak lenézed), valamilyen feladatot nem vállalsz fel, csak a könnyűeket, és a nehezet másnak kell, akiket aztán lenézel mert emiatt nehéz lesz nekik és stresszesek lesznek, mert azt a munkát végzik pluszban amit te békésen elsunnyogtál, stb.

De remélem te jól csinálod, viszont sokan vannak akik képmutatóak.

jan. 28. 07:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Azért mert vigyorogva veszek el valakitől valamit még ugyan úgy szarul érezném magam miatta. Na mindegy nem akarom itt a kérdés alatt hosszan kibeszélni de jó ember vagyok és ezt várnám el másoktól is. Aki buta de jó ember azzal nincs gond hisz nem okoz lelki sérülést se másoknak max akaratlanul amiért bocsánatot is kér amint rájön. De én általában azokat látom butának akik csinálják a hülyeségeket is. A legtöbb buta emberben van egy csepp rosszindulat is ami miatt lenézem. Alapjáraton nem az a konkrét baj, hogy buta valaki.
jan. 28. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!