Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szólnak/dudálnak rá egy...

Miért szólnak/dudálnak rá egy gyerekre/nőre az utcán?

Figyelt kérdés
Egy 16 éves lány vagyok, nem nézek ki többnek a korosztályomnál, nem sminkelem ki annyira magamat, hogy esetleg idősebbnek nézzek ki. Ezért szeretném megkérdezni a férfiakat, hogy miért kell undorító, felszedős, perverz dumákat tolni egy tizenéves gyereknek? Ma éppen egy temetésen voltam, éppen sétáltam hazafele, könnyes szemekkel, fekete ruhában, amiből csak a fejem látszódott ki(nem mintha ennek lényegesnek kellene lennie), amikor egy kocsi ablakát lehúzva elhaladt mellettem egy autó, amiből egy kb. 45-55 év körüli pasi kiszólt, hogy:"Bárcsak alattam sírnál így", majd hál'istennek elment. Kiskoromtól kezdve, ez történik velem, bárhogy nézek ki, bármit veszek fel. Általában azt mondják, hogy majd megszokom, vagy hogy az én hibám. Nem hinném, hogy egy 8-16 éves (vagy netán fiatalabb) gyermek hibája lenne, hogy majdnem minden elmebeteg, bármiféle következmény nélkül kint lehet az utcán. Ez annyira megérintett kiskoromtól kezdve, hogy hányiger kerülget a férfiak miatt, már a látványuktól is. Még általános iskolában, végig hallgattam, ahogy a 30 év körüli ének tanár+az 55 év körüli matek tanárom, arról beszélgetnek, hogy egy 13 éves diáknak, milyen jó segge van. Szerintem ez kifejezetten beteges, és nem értem, hogy miért kell elrontani a gyerekkorát valakinek és, hogy, hogyan engedhetnek egy ilyen elmebeteg embert az utcára, számtalan gyerek+nő közé. Csak annyit szeretnék megtudni, hogy mégis miért kell terrorizálni, vagy, hogy inkább ilyenkor mégis mit érezhetnek ezek az elrontott, 70 IQ-nál megragadt egyedek. Általában ezek úgy néznek ki, mint a degeneráltak, igénytelenek, undorítóak. Olyan sokszor megtörtént már ez velem, hogy ránézés alapján megtudom mondani, hogy ki az, aki ízig-vérig pedofil.

2024. jan. 26. 17:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%

#11 Köszönjük szépen, ilyen "észrevevésre" három jegyű IQ-val senkinek sincs szüksége. De, akinek kevesebb van, az se érdemli meg.

Tetszést nyilvánítani és udvarolni lehet civilizáltan is, a tetszés kiváltójának a terrorizálása nélkül is.

2024. jan. 26. 19:02
 12/20 anonim ***** válasza:
79%

Épeszű ember nem vágyik rá, hogy apja korúak rohanjanak utána üvöltve, hogy meg akarják d.gni.

Normális férfi pedig nem gerjed olyan lányra vagy nőre, aki a gyereke lehetne.

2024. jan. 26. 19:05
 13/20 anonim ***** válasza:
84%

Sajnálom hogy át kell ezeket élned. Javaslom tanulj meg a lehető leginkább lenézően tekinteni az ilyenekre, vagy mit aki nem érti. Kezeld őket agyament majmoknak és úgy is tekints rájuk.

Ha félsz vagy zavarba jössz, akkor kedvezel nekik. Az ilyen temetős cuccoknál meg igenis ordítsd le a fejét a baromnak hogy temetésről jössz bassza meg.

Ne tűrd csendben, hozd nyugodtan baromi kínos helyzetbe őket.

2024. jan. 26. 19:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

A Szexoktatás című Netlix sorozat egyik mellékszereplőjével, Aimee-vel is hasonló eset történt. Az utolsó évadra jutott odáig, - amikor szintén egy temetésről hazafele menet pécézték ki - hogy rájuk tudott ordítani, és ki tudta őket úgy osztani, hogy azok szégyellték el magukat.

Az esetek lelki feldolgozásában esetleg segíthet megnézni, hogyha nem ismered még a sorozatot. Mert hiába hiszik azt az olyan nők, akikkel ilyen még nem történt vagy a férfiak, hogy ez annyira nem nagy dolog, pár szó, el lehet felejteni, de mégis megsérti a személyes teret és elveszi a kontrollt az áldozattól, amit utána nagyon nehéz visszaszerezni.

Főleg, mert közben ott a frusztráló tény, hogy ez nem normális. Nem én vagyok a probléma forrása, mégis nekem kell változtatnom a viselkedésemen és a hozzáállásomon, ha nem gyomorgörccsel akarok közlekedni a külvilágban, arra várva, mikor talál meg egy ilyen állat.

Társadalmi szinten kéne kezelni a valódi problémát, és elítélni az ilyen magatartást, nem relativizálni vagy úgy tenni, mintha nem is létezne. Vagy csak olyan helyeken, olyan lányokkal történik ilyen, akiknél "nincs min csodálkozni".

2024. jan. 26. 19:15
 15/20 Metionin ***** válasza:
78%
7. Milyen érdekes amúgy, hogy a kifejezetten fiatal lányokat, akiken látszik, hogy (kis)tini, általában idősebb férfiak találják meg. Anno abban a koromban nekem is csak 50 fölöttinek kinéző fickók tettek ilyen megjegyzéseket, a kb. velem egykorú vagy 20-on felüliek csak felnőttkoromra találtak meg.
2024. jan. 26. 22:04
 16/20 gabor49 ***** válasza:
9%
ez egy abszolut troll kérdés egyébként egy 16 éves csajt nem szed fel pedofil már unalmasak ezek a troll dumák 50?/f
2024. jan. 27. 05:06
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
16: És az összes válaszadó is troll, akik hasonló tapasztalatokat osztott meg? Húzd már ki a fejed a seggedből! Tini lányok tömegeit zaklatják ilyen elmebetegek büntetlenül pont az olyan ignoráns gyökerek miatt, mint amilyen te is vagy! Akik bemagyarázzák, hogy ilyen nem történik vagy pedig a lány a hibás! SZÉGYEN.
2024. jan. 27. 05:37
 18/20 anonim ***** válasza:
77%

#Mention: A 7-es vagyok.

Hiába veri a mellét minden pasi válaszoló, hogy ezzel nincs semmi gond, biztos, hogy ez is valamilyen betegség, perverzió, hiszen feltűnően egy típus a célpont, és megint csak feltűnően egy típus az elkövető. :/

Nekem sem kellett sosem hasonlóakat elszenvednem hozzám hasonló korú fiúktól ilyet tizenévesen, csak olyanoktól, akiknek a lányuk is lehettem volna. Ettől különösen gusztustalan és megrázó, hogy valaki olyan közeledik a létező legocsmányabb stílusban szexuálisan, akiben te alapjáraton egy szülőfigurát látsz.

Ezek persze azzal takaróznak, hogy "nem látszik, hogy annyira fiatal", pedig de, a testarányokon és az arcon igenis látszik. Attól, hogy van már valamennyi melle vagy feneke még kislány marad. De nem is látnak többet, nem is nézik többe az áldozatot, mint egy járkáló csöcs és segg. Fel sem merül bennük, micsoda lelki sérüléseket okoznak, nem is akarnak elgondolkodni rajta, mert akkor felelősséget kéne vállalni...

2024. jan. 27. 05:46
 19/20 Metionin ***** válasza:
96%
"Ezek persze azzal takaróznak, hogy "nem látszik, hogy annyira fiatal", " - hát én kifejezetten fejletlen tini voltam és mellem kb. most sincs de ezek a nyáladzó 50-60-asok a lakóhelyemen simán olyan megjegyzéseket tettek, hogy na látom már cicisedsz, lassan eladó leszel meg hasonlók és közben bámulták azt a 2 szerencsétlen kis szúnyogcsípést a mellkasomon...közben meg napi szinten sétáltak el az utcánkban és társalogtak kedélyesen a szüleimmel. Nekem ez valahogy sokkal undorítóbb, mint amikor már felnőttként fütyül utánam valaki, annak max beintek azt cső de ezek a gyerekkoriak rendesen olyan érzést váltottak ki, mintha mocskos lennék vagy valami ilyesmi.
2024. jan. 27. 12:34
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Beteges, de a reakció amit kiváltottak belőled az is.

Épp ezaz, hogy egy nőnek nem félnie kellene egy férfitól, hogy milyen elmebeteg barom.

Komolyan utálom a pedokat

2024. febr. 9. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!