Mást is felb*** és utálja amikor a városban esküvő van és az autósok mint az örültek dudálnak? Idióták 😡
Figyelt kérdés
2018. aug. 4. 18:45
1/13 anonim válasza:
szerintem is hülye szokás, de legalább gyorsan elmennek. az autóriasztó viszont van, hogy órákig szól...
2/13 anonim válasza:
Szerint nincs vele gond menj orvoshoz 😊
3/13 anonim válasza:
sok boldogságot minden párnak, heteroknak , homoknak, mindenkinek. ha mennek el, én integetni is szoktam, vagy ha autóval vagyok, visszadudálok
4/13 anonim válasza:
Egy kicsit. De a szirénázó mentő autó joval hangosabb,az jobban zavar.
5/13 anonim válasza:
Engem nem; havonta jó ha 1 ilyen van felénk, azzal meg megbirkózok idegileg. Még sok szerencsét is kívánok ilyenkor az ifjú párnak. :D
6/13 A kérdező kommentje:
Jó oké, szétesik a fejem a meleg miatt ezért akasztottak ki de már elmentek 😂
Sok boldogságot minden párnak!
2018. aug. 4. 19:20
7/13 anonim válasza:
Nálunk minden hétvégén ez van. Mikor már a harmadik menet megy, bosszantó.
Egy ismerősöm jegyezte meg igen találóan: "Bezzeg mikor válnak, nem dudálnak".
8/13 anonim válasza:
Nem, másoknak nem savanyú a szőlő, mások tudnam örülni megint mások boldogságának. Ha zavar költözz tanyára, ott nem dudál senki. Ja és kerss egy pszichológust aki segít feldolgozni, hohy mem kellesz a kutyának se!
9/13 A kérdező kommentje:
honnan veszed hogy nem kellek a kutyának se? ezt eléggé benézted :D
2018. aug. 4. 22:36
10/13 A kérdező kommentje:
meg nem az esküvő, házaspárok zavartak hanem a vendégek akik dudáltak
2018. aug. 4. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!