Más is ilyennek látja mostanság a nőket?
Nők pozitív és negatív tulajdonságaik:
Pozitív: Külsőre nagyon szépek, életet adnak
Negatív: Kihasználnak, nem tudnak őszintén szeretni, lenéznek, egzisztenciára hajtanak, tökéletes pasi kell nekik, kevesen tudnak csak főzni, mosni és takarítani, nagyon sok lemond a gyerekéről és csak a szexhez ért amit 9 hónap múlva megbán, kihasználják az érzelmeinket és teli vannak elvárásokkal.
Nyílván nem az összes nőre gondolok mert kivételek vannak náluk és nálunk pasiknál is de a nők nagy részénél már sajnos ezt látom, de javítsatok ki ha tévedek.
Kérdező, tudsz főzni, ellátod saját magad, tudsz őszintén szeretni, nemcsak a pénz és a szex kell, szeretnél családot alapítani, hűséges vagy..stb.?
Csak azt várd el a másiktól, amit te magad is minimum teljesíteni tudsz!
A döntésképtelenség az önbizalomhiányból fakad. Hogy bármelyiketbis választja és nem lesz jó, nem tud felelősséget vállalni.
Inkább válassz te neki, mert ha nem lesz jó, mást lehet okolni. Erre céloztam. De nem baj, ha nem érted. Nem tartasz még ott a jellemfejlődésedben. Sőt igazából sehol. Neten, idegeneknek picsogni sajnos még mindig alacsony szint. Ezeknek a dolgoknak valós, személyes emberi kapcsolatokban van a helyük. Olyan társasággal, akikkel ugyanazt a valóságot látod. Jól sejtem, hogy nincs ilyen a környezetedben?
21-es! "Ezen az oldalon is nagyon ritka a 30 feletti (nagyrészt tipikus irodista) nőktől értelmes hozzászólás"
Ha nem lennék táppénzen én sem érnék rá ennyire írogatni most ide a kérdésem alá. Ebből is látszik amit idézetbe raktam hogy az irodistáknak milyen laza a munkájuk és mennyire ráérnek pl: Gyakorikérdések oldalon fent lógni és a magunk fajta őszinte pasasokat szidalmazni. Jól mondták minél többet tanulsz annál lazább lesz a munkád!
"Amúgy nem volt dolgom nőkkel"
Hát, azt látjuk... XD
"Szerelmet és a nőket kilehet ismerni úgyhogy nyitott szemmel jársz a világban és figyeled a környezeted!"
Instagramon nézegetni a kuncsaftokra vadászó "modelleket", akik gonoszul nem írnak vissza a mamahoteles incelek üzeneteire, az nem a világ.
Kérdező
"Tombol a feminizmus és a női felsőbbrendűség!"
Ez így van
Nagyon beképzeltek és önteltek ma a nők noha a fenti tulajdonságokra hajtanak mind és csak pénz kérdése általában megvenni őket kilóra vagy megjelenik egy 30 centis kolbász és már egyből hanyatt is esnek kábé úgyhogy ne játsszák meg magukat
Valami kompromisszumot is ismerni kéne a nőknek a férfi irányába
Nyilván a férfinak kell kezdeményezni de azért a nő is kezdeményezhet picit,adhat jelet de ma már nekik ez is luxus
Egyre visszataszítóbb ez a viselkedésforma a részükről
20 éve még tök barátságosak és kedvesek voltak a lányok persze akkor is a férfinak kellett azért indítani de azért ilyen szintű mocskos feminizmus nem volt
"Ebből is látszik amit idézetbe raktam hogy az irodistáknak milyen laza a munkájuk és mennyire ráérnek "
Honnan tudod, hogy minden nő csakis irodista lehet, aki ide ír? 😆🤦🤷
Más foglalkozás nincs? Pedig te magad írtad, hogy "Nő ugyanazokat a munkaköröket végezheti már mint a férfi"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!