Hogyan tudnék komolyabb ember lenni?
Általában normális ember vagyok, de ha rossz/ nyomi haverok vesznek körbe, akkor egyből komolytalan leszek, és idétlen dolgokon kezdek el röhögni, hülyülni. Mindeközben tudom hogy ez így nem jó.
ADJATOK VALAMI TANÁCSOT SOS!!
Miért veszed körbe magad, általad nyominak tartott emberekkel?
A jellemeden egyedül te tudsz fejleszteni, senki más.
Én arra a kérdésünkre válaszolnék, hogy miért viselkedsz így mikor "tudod", hogy ez így nem jó.
Ez a "tudom" nem olyan erős, hiszen ha olyan erős lenne, akkor nemhogy nem mennél bele, és nemhogy nem vágyakoznál, hanem egyenesen undorodnál és gyűlölnéd ezt a jellemet.
Az értékrendednek ÉS az erkölcsödnek egyaránt kell változnia. Nem elég csak az értékrend változása.
Az, hogy körül vesznek, és hagyod magad körül venni ilyen emberekkel, két különböző dolog. Ha valóban tudnád, hogy nem helyes, akkor az ilyen emberektől eltávolodnál, mivel nem bírnád. Látod valamelyest, hogy nem kéne, de csak részlegesen "tudod", hogy nem helyes. Ezt az idétlen dolgot kell kivesézd magaddal, mélyebbre ásni és meglátni ennek a valódi voltát.
Ugye az ember nem csinál olyat jó kedvvel, ami után nem vágyakozik (akár titokban). Azaz – erős lesz, de ez a valóság – te is ugyanolyan vagy belül, mint ők.
A "haver"i társaság nem komoly társaság. A "haver" nem egyenlő baráttal (mármint a barát Igazi jelentésével) és nem tartalmaz igazán mély témákat, amiről teljes bensőségesen beszélsz minden gátlás / rossz érzés nélkül.
Megoldás:
1. Erkölcs, erkölcs, erkölcs szerzése.
2. Keresni értelmes társaságot.
Ezek után automatikusan fogod elhagyni, HA!! csakugyan szereztél már erkölcsöt.
Még egyszer, hogy teljesen érthető legyen: Erkölcs szerzése nélkül NEM fog menni!
4-es,
21-éves
Vond ki a megfelelési kényszert az egészből.
Amilyen vagy abba hiszel ha az neked jó akkor légy mindig olyan amiben nem akarsz részt venni ne vegyél azon nevess ami tényleg számodra vicces és hasonlóak. De túl merev se legyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!