Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményed rólam? (Pétern...

Mi a véleményed rólam? (Péternek hivnak)

Figyelt kérdés

Sziasztok

28 éves fiú vagyok a szüleimmel lakom nagyon jó velük lakni egyébként nem ez a bajom, viszont 28 évesen eddig még csak 3 hónapot sikerült dolgoznom , minden rezsiköltségeimet fizetik a szüleim, az étkezésemre is az ebédemet a nagyszüleim fizetik.Több mint 3 éves nincs munkám !!! :( nem igazán tudom hogy mit szeretnék dolgozni, alig alig van elképzelésem :(

Nincs napirendem éjszaka facebook majd délig alvás sokszor:(

Más esetleg van ilyen hasonló helyzetben kivácsi lennék??

Vannak szociális beilleszkedési problémák szedek antidepresszánst is már pár éve:( szociális fóbia enyhe:(

nem tudom néha elkeseredek van mikor beülök egy sörözőbe kicsit le részegedek:(

Azért normálisabb válaszokat szeretnék úgy gondolom én felvállalom a kérdést , de azért sértő válaszokat nem szeretnék.

jan. 24. 16:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%

#9 minek neki bnő? Annyi pénze sincs, hogy vegyen egy gombóc fagyit.

milyen nő jön össze egy munkanélküli, életképtelennel? Ilyenekkel nem lehet közös életet tervezni.

jan. 24. 18:47
 12/16 anonim ***** válasza:
24%
#11: Leszophatná a farkát például.
jan. 24. 19:07
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Rögtön az az érzésem, hogy elszúrod a fiatalkorod ezzel. Megértem, hogy kevés tapasztalattal nehéz állást szerezni, nekem nem kell bemutatni. Szóval nem szereztél szakmát? Nem akarsz irodában dolgozni? Gondolom nem, mert akkor csinálnád. Az más, hogy ha valaki hiába keres, nehezen veszik fel, de viszont, arra hivatkozni, hogy nem tudom mit szeretnék, ahol nem utálnék dolgozni, ez nem épp a legmegfelelőbb hozzáállás. A munka az munka. Amit az ember szeret is csinálni, de min. 8 óráig kell azt csinálnod..... rá fogsz jönni, hogy minden munka megterhelő hosszútávon. Ne várj a csodára, ne legyenek illúzióid! Nincs olyan, hogy álom munka! Akkor valami ideiglenes munkát vállalj be, amíg meg nem találod a helyed, de addig legalább van jövedelmed. Félre tudsz tenni, így ha mégis megtetszik valamilyen tanfolyam, akkor el tudod végezni. Én elhiszem, hogy nehéz néha megtalálni az utad, a fiataloknál előfordul, nem gáz. De akkor is, nem zavar, hogy ilyen idősen a szüleid tartanak el? A szüleid pénzéből iszol? Eleve nem értem, emiatt miért kell inni. Csak rosszabb lesz, mert így meg alkoholista leszel. Másnaposság, elvonási tünetek... akkor meg azért nem tudsz dolgozni. Nekem ez a nem tudom, mit dolgozzak, kicsit kifogásnak tűnik.

A másik meg, hogy nem aggódsz azon, hogy ha a szüleid nem lesznek, akkor mi lesz veled? Nézd, én nem raknálak ki az utcára, de a szüleid helyében most már keményebb lennék.

jan. 24. 19:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Még annyit hozzáteszek, hogy az ideiglenes munka alatt nem megint pár hónapot értek, hanem azt, hogy addig csinálod, amíg nincs más.

jan. 24. 19:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, én is 28, 10 hónapot dolgoztam, ez önkéntes munka+ alkalmi munkák, ahonnan kirúgtak. Most tervezek külföldi munkát vállalni, talán valami kilátásban van, de még nem biztos...gondoltam kint hátha könnyebb vmivel munkát találni, elvileg a turizmusban nagy a munkaerőhiány, úgyhogy most ezzel próbálkozom. Tanulni tanultam egyetemen, de rossz szakot választottam. Neked is ezt ajánlom, próbálkozz meg külföldi munkával, recepciós, pincér, konyhasegéd. Gyűjtesz egy kis pénzt, és utána tanulhatsz is akár
jan. 27. 20:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Szóval nem szabad feladni, a lényeg hogy mindig próbálkozz, én nagyon javaslom, hogy gondolkodj külföldben, nagyon nagy élmény tud lenni, aztán persze nem kell hogy örökre ott ragadjál. Vannak ezek az EVS önkéntes programok is, nézz utána, hátha megtetszik ott valami. Jó hát mondjuk ezért minimális fizetést kapsz, de ha kifogsz valami jót, még a karriered beindításában is segíthet. :) vagy menj el Amerikába nyári gyerektáborokba segédkezni, állandóan hirdetik egyetemen, facebookon ezt a lehetőséget. A lényeg, hogy kiszakadj a konfortzónádból :)
jan. 27. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!