Szoktatok a celebek képei alatt jópofáskodni?
Nem, de én soha nem csináltam ilyet.
Viszont az különösen "tetszik" amikor lehozza valami hírportál vagy valami hasonló, hogy születésnapja vagy gyereke született egy világsztárnak (Nem is magyar) és akkor a poszt alatt úgy írogatnak oda az emberek, mintha az ismerősük lenne az adott sztár vagy valaha el tudná/fogná olvasni amit MAGYARUL írnak oda, egy olyan embernek aki nem is beszélni a nyelvet és valószínűleg hetente több száz posztban említést tesznek róla.
#3:
Sajnos az internet ennyire bomlasztja az agysejteket.
#3: Ne már. :D Nevetek, de amúgy elkeserítő.
Én magyar celebek képe alatt szoktam látni, mikor írják, hogy "jó pihenést, nagyon megérdemlitek már", "hol vetted a ruhád?" és hasonló írásokat. Illetve a sok szülinapi, névnapi köszöntést, amire sosem válaszolnak az ünnepeltek. Max ha egy másik celeb köszönti fel, arra szoktak reagálni.
Jó mondjuk rengeteg ismeretlen embernek válaszolni eleve képtelenség.
Köszi a válaszokat, mentek a zöldek!
Nem, nekem amúgy eszembe sem jutott sose ilyeneket írogatni celebek, hírességek képei alá. Az ismerőseim, közelebbi kollégáim, barátaim, rokonaim is üzenetekben köszöntöm fel, nem is kommenteltem még szerintem az ő dolgaik alá sem.
A maximum, amit a kedvenc hírességeim felé "csináltam" az a szülinapos, mérföldköves posztok szívezése volt.
#3 által említett jelenséget én is sokszor látom, sajnos, már egy jó ideje. Akkor is botlottam már ebbe, amikor a kommentek fordítása a FB által nem volt még opció.
Külön megér pár mondatot, amikor van valamilyen külföldi portál által lehozott cikk, amiben arról írnak, hogy x éve (!) született a pici, vagy épp x éve halt meg valaki. Aztán a magyar kommentek csak özönlenek, szerencsénk van, ha hiba nélkül, és az írásukból teljesen az jön le, mintha nem olvasták volna el/fogták volna fel, hogy nem mai cikk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!