2 ember között 20cm nagyon feltűnő? A kisebbik picinek érezheti magát a magasabbik mellett?
Figyelt kérdés
Magas lány vagyok, 177cm, és bár sok ismerősöm kisebb 15-20 centivel, én ritkábban tapasztalom meg az ellenkezőjét. Most viszont találkozni fogok egy fiúval, aki *elvileg* 198cm, de ismerek olyat, aki ismeri élőben, szerinte is biztos van annyi, mert nagyon magas. Én meg kicsit örülök, hogy végre picurinak és törékenynek érezhetem majd magamat. Ez már eléggé szembetűnő?jan. 24. 05:21
11/13 anonim válasza:
20cm azért látszik, de nem túl nagy.
13/13 anonim válasza:
Én pár centivel vagyok csak alacsonyabb nálad,de szeretem a vastagabb talpú cipőket,így a mindennapokban majdnem 180cm vagyok.
198cm férfiak nagyon magasak,feltűnő lesz a különbség. Mondjuk én személy szerint pont hogy utálom törékenynek érezni magamat,a 183-187 cm pasik jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!