Mit teszel egészséged megőrzése érdekében?
Soha nem dohányoztam, nem iszom egyáltalán alkoholt.Nem eszem gyorskaját,sem olcsó de mű ennivalókat.
Ami a legfontosabb, minden nap 3-4 km benne van a lábamban, akármilyen idő is van. És kialszom magam mindig,éjjel nem netezek,nem TV-zek.
Bőven jobban nézek ki a korosztályomnál,sokszor el sem hiszik,hány éves vagyok :)
55 F
Egészségtudatos és rostdús étrendem van. Valamennyire egészségtudatosan már régen elkezdtem enni például rozskenyérrel és sok zöldséggel. Akkor még anyumat kértem erre, aztán 2 évvel ezelőtt elkezdtem magamra főzni többnyire barna liszttel. Nagy tinikori fogyás után munkanélküli huszonévesként elhagytam magamat és 12 kilót visszahíztam, az új étrendem miatt nyáron fogytam hirtelenül sokat. ^.^ Általában nagy az energiám és 10 évvel fiatalabbnak nézek ki.
35/F
Nem dohányzom, alkoholt sem fogyasztok, és amennyire lehet, kerülöm a gyorskaját, chips, gumicukor és hasonlók evését.
Napi szinten szedek vitaminokat, napi 2,5-3 liter folyadék (elsősorban víz) is megvan. Szorgalmi időszakban napi ~4km-t sétálok (buszpályákra sétálás), hétvégente kirándulások vannak.
Mentális egészséget tekintve: megválogatom, amikor tehetem, hogy milyen emberek maradhatnak az életemben, nem veszek mindent magamra. Közösségi média pörgetését is tudatosan visszább vettem. Elalvás előtt eső, tenger, hasonló természettel kapcsolatos hangokat hallgatok, így nyugodtabban és mélyebben szoktam aludni. Sosem gondoltam volna, hogy ennyit segít.
Illetve pár alkalmazás segítségével naplózom a gondolataim, érzéseim, és időt szakítok arra, hogy a heti visszajelzést is áttanulmányozzam. Az egyiket lassan 2 éve használom, kihagyás nélkül, a másikat pár napja.
Amiben fejlődhetnék még: több zöldség és gyümölcs, több alvás, főleg éjfél előtti, kevesebb képernyőhasználat, és kevesebb kávé (bár ebből csak a 3 az 1-ben szeretem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!