Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy fönök degradáló szavaka...

Ha egy fönök degradáló szavakat használ,hogyan reagáljam le?

Figyelt kérdés

Nö vagyok és a fönök is, akárhányszor beszélünk (nem sűrűn) úgy állít be mintha buta vagy hülye lennék.

Pl. Ír valamit, én nem úgy értelmezem ahogy Ö, és erre azt mondja , hogy ez annyira egyértelmű, pedig nem!

Vagy , hogy ez ésszerű kellene ,hogy legyen, mármint egy dolgot megoldani.

És most kicsit betelt a pohár, nem tartom magam se butának se hülyének..

2024. jan. 23. 18:25
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Ebben semmi degradalo nincs. Szerintem beleunt, hogy regota ott vagy es megsem lehet radbizni semmit. Finoman probal celozni. Inkabb nezz magadba, hogy dolgozni jarsz be vagy feszbukozni inkabb.
2024. jan. 23. 18:36
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Próbálj fejlődni.
2024. jan. 23. 18:46
 3/8 anonim ***** válasza:
58%

Nálunk is lekezelők. Én 2 napja nem alszom a bevágott dragaságom vagy mucikám munkahelyi degradálások miatt.

Mint amikor "köszönjük emese" van.

Egy kollega a legnagyobb pofájú ilyenekben es az mellé áll a főnök is.

Én konfliktusokat probálok kerulni es pályázgatok más helyekre.

2024. jan. 23. 18:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Én beugrottam egyszer egy megváltozott munkaképességűeket segítő alapítványba, ahol megváltozott munkaképességűek dolgoztak, és sokan valóban nem sok mindenhez értettek. Nem voltak idióták, de valamire be kellett volna tanítani. De ahelyett, hogy betanította volna őket, elmagyarázta volna, hogy mit hogyan kell csinálni, csak utasítgatott, és ordibált, hogy mindenki milyen hülye. Persze senki nem mert kérdezni, és mindenki a másikra várt, hogy csinálja meg.

Nem a megváltozott munkaképességű emberek voltak az idióták, hanem az idegbeteg főnök volt idióta alkalmatlan. Egy-két napig segítettem be nekik valamit, aztán ott is hagytam. Gondolkoztam rajta, hogy megírom neki, hogy gáz, és miért gáz, és hogyha azt akarja, hogy a feladatot meg tudják csinálni, akkor talán nem megfélemlíteni, becsmérelni kell őket, hanem tanítani és bátorítani, hogy kibontakozhassák a tehetségüket a munkában, és azzal a saját munkáját is megkönnyítené, de végül letettem róla.

2024. jan. 23. 19:28
 5/8 A kérdező kommentje:
En hulye egyszer mondtam, szuksegem van erre a munkára, azóta ez van
2024. jan. 23. 19:28
 6/8 anonim ***** válasza:

De miért nem keresel másikat?!

Hidd el, hogy sokkal jobb úgy munkát keresni, és könnyebben is vesznek fel, ha valahol dolgozol, mintha munkanélküliként kuncsorogsz.

Szóval miért nem keresel, és váltasz? Aztán max. azt mondod, hogy cső.

Ha a másik helyen felvennének, de azonnalra, akkor a régi helyeden kirúgatod magad, és máris szabad vagy. Egyszerűen munkaidőben iszol piát nyilvánosan, szándékosan jelenetet rendezel, szídod a főnököt, stb. és addig tolod a dolgot, ameddig ki nem rúgnak.

2024. jan. 23. 22:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Már gondolkozom a felmondáson egy ideje.. és pont ezért ,mert nem nagyon vesz ember számba , amit párszor megemlítettem, de semmi nem változott
2024. jan. 23. 22:07
 8/8 anonim ***** válasza:
De miért nem keresel másik munkát. Akkor mondj fel, ha már van valami kilátásban, ill. készülj, spórolj, hogyha valameddig munkanélküli leszel, akkor se legyél szar helyzetben.
2024. jan. 23. 22:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!