Miért van a Nyugati pályaudvar környékén ennyi töltelék ember?
Figyelt kérdés
Sehol máshol nem látni ennyi hajléktalant, bkk automatás hiénát, kéregetőt, gusztustalan modorú, penetráns/orrfacsaró szagú, kisebbségi, illetve jogtalanul emberi jogokat birtokló illetőt. Egyre inkább hányingerem van az egész helytől. Még a Westendben is vannak szépszámmal. Ma étkezés közben 3 seggfej jött oda hozzám (egymás után) ilyen-olyan okból. Megmondtam mindnek hogy hordja el magát a jóbüdöss... tudjátok hova. Ha megverném még engem csuknának le.
Szóval mi okozza ezt hogy egyre jobban gettósodik a hely? Miért a város központi helyén gyűlnek össze? Miért nem verik meg őket a rendőrök? Egyáltalán miért nem csinál senki semmit ez ellen?
2024. jan. 22. 20:03
11/15 anonim válasza:
A momentumos terézvárosi polgármester (Soproni Tamás) és a hajléktalan pátyolgató töketlen főpolgi (Karigeri) közös munkájának "gyümölcse"... Júniusban el lehet őket zavarni.
12/15 anonim válasza:
Egész Budapest egy csövestanyára kezd hasonlítani. Manapság már csak az egyetemista "fennhordom az orrom mert én vagyok valaki" típusú leánykák és fiúkák szeretik. Ezeken kívül a művelt "értelmiség". Mindenki más menekül onnan. Ket évig éltem ott, elég is volt.
13/15 anonim válasza:
Vannak azok máshol is. Az összes pályaudvar meg a belváros is tele van mindenféle népekkel. Nem csap Budapesten, az összes vidéki városban is. Próbálj meg Gyöngyösön várni a buszállomáson, halálfélelmed lesz.
14/15 anonim válasza:
#1 Úgy, hogy meleg sátrakban alszanak (ami a mínuszokat is kibírja), melegedőkben, szállókon vagy havernál!
15/15 anonim válasza:
"Szia Tesó, van egy cigid?"
"Megmondanád mennyi az idő, a telefonodon?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!