Várod már a nyarat? Vagy a telet szereted jobban?

Elsősorban inkább a tavaszt várom, az április- májust.
Nyáron elég sokszor van olyan meleg, ami nekem már kellemetlen, de a kellemes tavaszi időt nagyon szeretem.

Akinek van legkondija es egesz nap bent van kb. es csak Balaton Sound-ra megy meg nyaraloba ahol megint van legkodni, es legkondis etterembe megy, annak majdnem biztos jo.
Akinek nincs legkondija, es 31 fokban kell ejszaka aludni mert a falak is atveszik a hot, meg fozes kozben is van futes nyaron, paras a levego ha kinyitod az ablakot de nem tudsz mit csinalni csak izzadsz, annak utolso gondolata Balaton Soundra menni. Emellett elektronikai eszkozoket is huteni kell, szamitogep peldaul nyaron mert a delutani 37 fokot nem birja az sem hutes nelkul. A ventillator meg csak a levegot kavarja meg, nem hut, max segit parologtatni, de a problemat nem oldja meg.

Ahogy a közmondás szóla vala:
Január, február, itt a nyár!
😁🌻🌷

Tavasz és ősz. :D
Azt sem szeretem ha folyik rólam a víz és azt sem, ha megfagyok.

Nem szeretem a nyarat. Akkor valahogy jobban érzem magam magányosnak...mindenki elmegy nyaralni a családdal vagy a párjával...
Nekem egyik sincs.
A tavaszt szeretem, nincs meleg, nincs hideg :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!