Hogyha írásban egynél több kérdést is felteszek, mindig csak egy kérdésemre válaszolnak, miért csinálja mindenki ezt??
"Azt is tapasztalom, hogy az első néhány kifejezésből eldöntik, mit mondasz, és bármi, amit ezután mondasz, már a kukába megy."
Jogos.
Én Facebook csoportban osztok meg utazós, kirándulós élményeket. Ott is elolvasta valaki az első sort, amiben valamit írtam, hogy sietősre vettem a napot. Azonnal beindult a kommentelés, hogy azt sem tudom miről szól ez az egész, nem tudom mit jelent... , mert azt jelenti hogy... hát hol maradnak az élmények, ennyi erővel maradtam volna otthon.
Írtam egy olyan beszámolót, hogy ide nem tudnám egy válaszba bemásolni. Feltettem mellé vagy 100 képet. A képek mellé írtam rövid szösszeneteket, apróságokat, gondolatokat. De ez az illetőt már nyilván nem érdekelte, az első sorig jutott és ott el is könyvelt engem minden szarnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!