Általában nyugodt természetű vagy hirtelen haragu vagy?
Figyelt kérdés
2024. jan. 21. 21:10
31/34 anonim válasza:
Amúgy nyugodt,de ha megsértenek vagy felidegesitenek(nehéz amugy) akkor kegyetlen..
32/34 anonim válasza:
31 Azt nem nyugodtnak hívják. Nyugodtnak azt hívják aki kiszámítható, nem az hogy benyomódik valami gombja amit még ő se ismer aztán kifordul magából. Akkor már inkább idegeskedjen a szúnyogokon is, akkor legalább lehet tudni mikor mi baja. Akinek a jéghegy csúcsa látszik csak azt nem lehet nyugodtnak nevezni.
33/34 anonim válasza:
Nyugodtnak tűnök. Sokszor az is vagyok, de sokszor magamban azért puffogok.
34/34 anonim válasza:
Én teljesen zen vagyok. Nem igazán baszódok fel semmin, és őszintén nem értem, hogy tud egy felnőtt ember magából kikelve óbégatni meg hisztériázni.
Ennek ellenére sokszor veszekedtem már emberekkel, mert sajnos ezt sokan benézik gyengeségnek, vagy konfliktuskerülésnek, és megfigyeltem, hogy egészen addig feszegetik a határokat, amíg helyre nem teszik őket az egyetlen olyan módon, amiből értenek.
Egyébként nekem a felmenőim is ilyenek, sosem láttam pl. a szüleimet, nagyszüleimet pánikolni, vagy kikelni magukból. Lehet, ezért élt egyébként mindenki 90 éves koráig a családomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!