Általában nyugodt természetű vagy hirtelen haragu vagy?
Kívülről nyugodtnak látszom, de belül már más a helyzet.
Elèg egy szikra ès már robbanok is.
Sajnos ezt a rossz viselkedés formát félig apámtòl örököltem, félig a nagyon rossz családi körülmènyek okoztàk.
Szüleim nagyon sokat veszekedtek,(alkohol) és gyermekkoromban nem mertem meg sem szólalni a vita során, inkább elbùjtam, mert nagyon féltem.
Ennek köszönhető, hogy máig nem tudok kiállni magamért, mert ha bármiféle sérelem ér, keresem a szavakat magamban, de kimondani már nem tudom.
Hamar felbosszantson magam piti kis apróság miatt és sajnos nagyon nehezen nyugszom le.
Sok barátot és barátnőt veszítettem el a viselkedésem miatt.
A mostanra kialakult politikai helyzet és az egyre jobban nehezebb megélhetés miatt is naponta haragra gerjedek, mert bosszant, hogy semmit nem tudok tenni, hogy jobb legyen.
Csuda,hogy még nem állt le a szívem az àllandò
emiatt.
Az utóbbi pár évben feszült, ebből kezdek visszatalálni a nyugodtba. Egyszerűen a legtöbb ember nem érdemli meg azt, hogy miatta büntesd saját magad az idegességgel és feszültséggel. Rengeteg a provokátor is, ezeknél külön öröm nekem manapság ha higgadt maradok, és látom hogy nem éri el a célját.
Egyébként manapság ritka kincs a lelki béke, olyanná vált a világ és a társadalom is egyre inkább. Szóval törekedni kell rá hogy az ember ezt az állapotot elérje, és minél hosszasabb ideig fenntartsa. Egyfajta mentális tréning ez nekem mostanra, de abszolút megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!