Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Általában nyugodt természetű...

Általában nyugodt természetű vagy hirtelen haragu vagy?

Figyelt kérdés
2024. jan. 21. 21:10
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem hirtelen haragú, inkább hirtelen ideges vagyok. A dühhöz nincs elég önbizalmam.
2024. jan. 21. 22:50
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Persze van amikor fontos időben indulni valahová, és akkor számít néhány perc is. De van amikor tökmindegy. Én általában olyankor rugalmas vagyok. A fontos dolgok teljesüljenek, a többi felőlem változhat, és érezzük jól magunkat a napjainkban is.
2024. jan. 21. 22:51
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a 20-asnak írtam, 22 voltam
2024. jan. 21. 22:52
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Én nyugodt vagyok, próbálom kerülni a konfliktust, nem veszekszem, nem szólok vissza ha valaki bánt vagy beszól (nincs hozzá önbizalmam), utána pedig amikor a sok kicsi dolog összegyűlik bennem robbanok.
2024. jan. 21. 22:54
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Kívülről nyugodtnak látszom, de belül már más a helyzet.

Elèg egy szikra ès már robbanok is.

Sajnos ezt a rossz viselkedés formát félig apámtòl örököltem, félig a nagyon rossz családi körülmènyek okoztàk.

Szüleim nagyon sokat veszekedtek,(alkohol) és gyermekkoromban nem mertem meg sem szólalni a vita során, inkább elbùjtam, mert nagyon féltem.

Ennek köszönhető, hogy máig nem tudok kiállni magamért, mert ha bármiféle sérelem ér, keresem a szavakat magamban, de kimondani már nem tudom.

Hamar felbosszantson magam piti kis apróság miatt és sajnos nagyon nehezen nyugszom le.

Sok barátot és barátnőt veszítettem el a viselkedésem miatt.

A mostanra kialakult politikai helyzet és az egyre jobban nehezebb megélhetés miatt is naponta haragra gerjedek, mert bosszant, hogy semmit nem tudok tenni, hogy jobb legyen.

Csuda,hogy még nem állt le a szívem az àllandò

emiatt.

2024. jan. 21. 22:54
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Az utóbbi pár évben feszült, ebből kezdek visszatalálni a nyugodtba. Egyszerűen a legtöbb ember nem érdemli meg azt, hogy miatta büntesd saját magad az idegességgel és feszültséggel. Rengeteg a provokátor is, ezeknél külön öröm nekem manapság ha higgadt maradok, és látom hogy nem éri el a célját.

Egyébként manapság ritka kincs a lelki béke, olyanná vált a világ és a társadalom is egyre inkább. Szóval törekedni kell rá hogy az ember ezt az állapotot elérje, és minél hosszasabb ideig fenntartsa. Egyfajta mentális tréning ez nekem mostanra, de abszolút megéri.

2024. jan. 21. 23:13
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyen mondhatni nyugodt vagyok (megköveteli a munkám), de mondták már hogy elég feszültnek nézek ki(csak azért mert elég idegörlő a munkám)
2024. jan. 21. 23:15
 28/34 anonim ***** válasza:
63%
Hírtelen haragú!
2024. jan. 22. 00:30
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően nyugodtnak tűnök és mondhatni az is vagyok, de nagyon hamar fel lehet idegesíteni a legkisebb hülyeséggel is, főleg a zajokkal, azok nagyon tudnak idegesíteni, szóval, ha rövidre akarok fogni, akkor a korosztályom tagjai kimondhatatlanul idegesítenek
2024. jan. 22. 05:42
 30/34 anonim ***** válasza:
Nyugodt
2024. jan. 22. 06:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!