Már találkoztatok olyan férfival ,aki már már állatias szinten létezett?
Szóval olyan tulajdonságai voltak a személyiségében ,ami már inkább egy állatra emlékeztett ,mint egy emberre.
Ha női verzióval találkoztatok ,akkor az is jó.
12-es
11-es
13-es
Csak gratulálni tudok ezekhez az értelmes kommentekhez.
,,
Hat en asszem ertem a kerdesedet es igen. Volt egy parom de mar vagy 8 eve..fura ferfi volt. Iszonyatosan intelligens de emocionalisan valami nagyon gaz volt. Orvos volt, okos volt minden rendben volt vele, hazassag , gyerek tervezes ment 3 ev utan köztünk...De engem valami vissza tartott mindig.
olyan fura dolgai voltak. Iszonyatosan mar felelmetesen jo megerzesei voltak mindennel kapcsolatban. A hallasa es a szaglasa hihetetlen jo volt. A leghalkabb dolgokra felebredt ejszaka, mindent hallott... volt egy farkaskutyaja akivel hihetetlenul megertettek egymast. Eleve nagyon tudott az allatokkal. Sokszor mentünk vadasparkba, allatkertbe, kirandulni orakig tudott merengeni a termeszetben az allatoknal.
Egyszeruen fura pasi volt idovel nekem.
Egyebkent jo megerzesem volt mert tudom hogy a mostani felesege akivel van 2 gyereke valik tole"
Köszönöm a válaszodat :)
A többieknek meg legyen ez a komment a példa arra ,hogy mit írjanak ide.
Az állatisa alatt:Átlagnál nagyobb agresszió,
Ez egy példa volt az állatias tulajdonságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!