Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Már találkoztatok olyan...

Már találkoztatok olyan férfival ,aki már már állatias szinten létezett?

Figyelt kérdés

Szóval olyan tulajdonságai voltak a személyiségében ,ami már inkább egy állatra emlékeztett ,mint egy emberre.

Ha női verzióval találkoztatok ,akkor az is jó.

2024. jan. 21. 12:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
6os vagyok. Haha elerhetoseg? :-D nem mar nincs meg a szama meg semmi. Termeszetesen Social Media-ja nincsen. Nem nem akarki leanyzo vagy :-D hidd el a pasi zakkant. Amikor valami felelmetes van egy emberben es akkor 20 ev mulva olvasod hogy 45 noi hulla van a pincejeben. Ilyen tipus
2024. jan. 21. 14:52
 12/14 A kérdező kommentje:

12-es

11-es

13-es

Csak gratulálni tudok ezekhez az értelmes kommentekhez.

2024. jan. 21. 14:54
 13/14 A kérdező kommentje:

,,

Hat en asszem ertem a kerdesedet es igen. Volt egy parom de mar vagy 8 eve..fura ferfi volt. Iszonyatosan intelligens de emocionalisan valami nagyon gaz volt. Orvos volt, okos volt minden rendben volt vele, hazassag , gyerek tervezes ment 3 ev utan köztünk...De engem valami vissza tartott mindig.

olyan fura dolgai voltak. Iszonyatosan mar felelmetesen jo megerzesei voltak mindennel kapcsolatban. A hallasa es a szaglasa hihetetlen jo volt. A leghalkabb dolgokra felebredt ejszaka, mindent hallott... volt egy farkaskutyaja akivel hihetetlenul megertettek egymast. Eleve nagyon tudott az allatokkal. Sokszor mentünk vadasparkba, allatkertbe, kirandulni orakig tudott merengeni a termeszetben az allatoknal.

Egyszeruen fura pasi volt idovel nekem.

Egyebkent jo megerzesem volt mert tudom hogy a mostani felesege akivel van 2 gyereke valik tole"

Köszönöm a válaszodat :)

A többieknek meg legyen ez a komment a példa arra ,hogy mit írjanak ide.

2024. jan. 21. 14:59
 14/14 A kérdező kommentje:

Az állatisa alatt:Átlagnál nagyobb agresszió,

Ez egy példa volt az állatias tulajdonságra.

2024. jan. 21. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!