#9, a pára felerositi a hideg/meleg erzetet. Nyaron valoban melegebbnek erzed.
Szekelykent a Csiki medenceben -20 meg se kottyan, a -30-ban is megy tovabb az elet.
Irorszagban, egekben levo paratartalom mellett a -5 fokban jobban faztam mint valaha.
2024. jan. 21. 08:39
12/21 anonim válasza:
Én jól, nem vagyok fázós. Jobban szeretem amúgy is a telet, mint a nyáron a dög meleget.
2024. jan. 21. 09:59
13/21 anonim válasza:
Mikor nincsenek fagyok nekem nagyon bejön. Főleg mert mindenki fel van öltözve es nem irritál a sok k.
2024. jan. 21. 10:05
14/21 anonim válasza:
Bent jobban be kell fűteni, mert kihűl a ház. Sok munka a fa felvágása, bekészítése, a cserépkályha megrakása, rendben tartása. Ha nincs tartós hideg, akkor nem kell minden nap megrakni, de most naponta.
2024. jan. 21. 10:16
15/21 anonim válasza:
a többség jobban bírja, mert a népesség zömén van elég sok fölösleg.
2024. jan. 21. 10:21
16/21 anonim válasza:
Általánosságban szólva, jól bírom, én ilyenkor érzem magam elememben. Az elmúlt napokra kivetítve is ugyanezt tudom mondani, bár felénk aligha volt olyan extrémebb hideg (legalábbis az itt megszokott éghajlatot tekintve).
2024. jan. 21. 10:28
17/21 anonim válasza:
Ilyenkor szoktam sátrazni.
2024. jan. 21. 14:18
18/21 anonim válasza:
Évről évre egyre rosszabbul.
Jelenleg ott tartok, hogy két kapátban megyek ki, és így már csak simán fázom, és nem fáj a hideg - mert amúgy fizikailag tud fájni.
Elég szar a keringésem, és hiába sportolok rendszeresen, eszek sok sót meg iszok kávét, akkor sem sikerült 100 fölé tornászni a várnyomásom. Cserébe viszont a nyarat remekül bírom, meg sem kottyan a 35 fok. Várom is nagyon.
2024. jan. 21. 22:52
19/21 anonim válasza:
Sokkal jobban mint a meleget, amúgy se vagyok fázós típus egy pulóveren és mellényen kívül nem viseltem még vastagabb ruhát ezen a télen.
2024. jan. 22. 06:08
20/21 anonim válasza:
Jól. Biciklivel járok pl. angolóra, ami 6 km-re van.
A nyarat viszont ki nem állhatom, sőt már a májust sem szeretem.
Amúgy sztem egy csomó ember azért is utálja a hideget, mert nem öltözik fel normálisan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!