1/21 anonim válasza:
Egész jól. Edzem magam, hogy jobban bírjam.
2/21 anonim válasza:
Nem nagyon van más választásunk. Én spec a hidegebb, de száraz időt sokkal jobban viselem, mint amikor nulla fok környékén vagyunk, de a nedves levegő miatt rosszabb a hidegérzet. Amúgy alapvetően nem szeretem sem a telet, sem a hideget, tavaszi gyerek vagyok, kedvencem a tavasz és a nyár. Várom is már.
3/21 -Belthazor- válasza:
Régen sok telet végig húztam erdőn/ fűrésztelepen, hozzá szoktam.
4/21 anonim válasza:
Tegnap reggel jöttem haza... be volt fagyva a bejárati ajtó. 🤦🏼♀️
Nyitva volt egy műhely- féle, onnét hoztam el egy ásót, azzal feszítettem ki.🤷🏼♀️
6/21 anonim válasza:
Jobban bírom, mint nyáron a plusz 35 fokot.
7/21 anonim válasza:
Nagyon nem szeretem, de idén jobban bírom, mint eddig, mert a legtöbbször az épp trappoló 16 hónapos kisfiammal vagyok kinn, így többet mozgok, mint általában 😀
De én is tavaszi vagyok, a tavaszt és a nyarat kedvelem (bár utóbbi melegebb napjait leginkább vízparton) 🙂
9/21 anonim válasza:
Én nem jól bírom. Igazábol a hideggel még nem lenne gond olyan -5°C ig, de a szelet utálom.
#2 biztos jól írtad ? Nem mindig a párától érzünk melegebbet??
10/21 anonim válasza:
Még bírom: minél kevesebbet igyekszem kint lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!