Hogyan szoktatok kikapcsolódni?
Figyelt kérdés
Amikor úgy érzitek, hogy elfáradtatok és szükségetek van feltöltődésre.2024. jan. 20. 21:10
11/14 anonim 

válasza:

Nem gáz táncolni, csak vigyázz, hogy discoból kifelé néhány cigány meg ne verjen.
Amúgy nekem olvasnom kéne.
12/14 anonim 

válasza:

Főzök valami bonyolultabb kaját,pesztrálgatom a növényeimet,makettezek. Engem az ilyen dolgok tudnak kikapcsolni.
13/14 anonim 

válasza:

Kellemes séta a természetben, olvasás, sorozatnézés, zenehallgatás, gyakorizás, sütés-főzés (főleg új receptek kipróbálása).
14/14 anonim 

válasza:

Mindennapos időtöltésekkel. Könyveket olvasok, neten sorozatokat nézek, játszunk a kiskutyáimmal, illetve ha nem csak 1 szemèlyesre gondolsz, akkor a férjemmel közös programok. Engem ezek a dolgok tesznek boldoggá és töltenek fel. Más emberek társaságára egyáltalán nem vàgyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!