Mennél munka után pszichologushoz?
Figyelt kérdés
Általában 22-06 ban dolgozom vagy 7 ig maradok és 15:30 ra van időpontom pszchologushoz.
És valószínű váradt lennék.
Előtte vagy utána mennél pszichologushoz a helyzetemben?
2024. jan. 20. 08:56
1/7 anonim válasza:
Nem lehet hétfőn menni?
Amikor még nem dolgozol előző este?
2/7 anonim válasza:
Úgy kérnék időpontot, hogy oda tudjak menni normálisan. De ha kizárólag így tud fogadni, akkor felkelnék előbb.
3/7 Psycho válasza:
Neked kell eldöntened, mennyire fontos számodra, hogy pszichológushoz járj. Ha fontosabb az, hogy kipihent legyél, akkor mondd le. Ha a mentális egészséged visszaállítása/megőrzése a lényegesebb, akkor viszont be kell áldozni némi pihenési időt. Ez kizárólag a Te döntésed!
4/7 anonim válasza:
Én munka után járok. Mikor járnék máskor? Hétvégén nem rendel, hétköznap dolgozom.
5/7 anonim válasza:
En is munka utan jarok.14h-ig dolgozok,15h szoktam kerni idopontot.
6/7 anonim válasza:
Gyerekem suli után jár péntek esténként.
7/7 anonim válasza:
Nem. Jártam aztán olyan lehetetlen időpontokat adott, hogy már kínszenvedés volt azt kivárni. Soha többet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!