Mit tennél, ha rájönnél, h rossz ember vagy?
Mitől lesz valaki "rossz ember"?
Én például nem gondolom magam annak, mert nem bántok senkit sem, de szerintem senki sem csak rossz vagy jó. Tudom, hogy vannak szélsőséges esetek és aki bántalmazza a családját vagy a párját ott is sokszor mentális probléma van az illetőnél ami nyilvánvalóan egyáltalán nem mentség arra amit tett, de gondolom nem volt ilyen az egész életében csak valami nagyon elromlott benne belül.
Én is sok olyat tettem amire nem vagyok büszke vagy ami miatt gondolhatnának rossz embernek, de például olyat nem, mint amit fentebb írtam. Ezért kérdeztem, hogy mitől lesz valaki "rossz".
Az ilyen általános dolgokat hagyjuk, hogy kétszínű meg napraforgó vagy megbízhatatlan, mert szinte biztos, hogy nem mindenkivel ilyen vagy ezek mellett azért biztos van rendesebb oldala is és nem egy puszta rosszindulat az illető.
Hogy lehet rájönni erre egyszercsak? Bekamerázod a házat és látod a felvételen hogy álmodban egereket boncolsz a pincében vagy mi? Ilyen esetben az nem te vagy, nem a te személyiséged szerint cselekszel mert ébren eszedbe sem jutna ilyen.
Vagy arra gondolsz, hogy megismered mások nézőpontját, ami alapján az ő szemükben te rossz ember vagy? Ki nem szarja le? Magam szerint élem az életem, én definiálom hogy nekem mi a jó és a rossz, nem érdekel ezt mások minek látják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!