Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bízol az emberekben?

Bízol az emberekben?

Figyelt kérdés
2024. jan. 18. 19:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak magamban bízom már. Túl sok koppanás, csalódás ért.
2024. jan. 18. 23:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Amúgy a bizalmam az megvan. Ezzel nekem nem voltak nagyobb problémáim. Nyilván ez nem jelenti azt, hogy akkor mindenkiben vakon megbízom. Kell óvatosság. Főleg ha pénzről van szó. De úggy ritka, hogy bárki is eljátszotta vilna az előzetes bizalmamat. Lehet inkább ez azon múlik, hogy jól kiismerem, kitől mit várhatok.

Nekem inkább azzal van bajom az emberekkel, hogy rohadtul nem illek össze senkivel. Vagy én tartom inalmasnak a másikat, vagy én érzem magamat untatónak, kínosnak. Tehát így interperszonálisan engem ez jobban zavar, hogy nem alakulnak ki értelmesebb emberi kapcsolataim, mert nincsen kommunikáció, mert nincs miről, nincsen olylan közös érdeklődás vagy bármi.

De a bizalommal én meg vagyok elégedve. És tényleg az, hogy így látom is, hogy mennyi embernek vannak ezzel problémái, és barátságban, párválasztásban is mennyire gonoszak az emberek egymással, és úgy hátbaszúrják egymást meg minden. Megértem a válaszolókat, hogy igen, az ő bizalmukat már rég eljátszották, kihasználták, és így már nagyon nehéz bárkinek is megadni a bizalmat...

De lehet nekem éppen ez is a sikerem, hogy az én előzetes bizalmam az egy határpzott dolog. Nem egy gyámoltalan, aki arra vár, hogy kihasználják. Hanem mintha lenne feltétele.... talán így jöhet át másoknak. És persze emiatt tarthatnak bezárkózónak is. Ja, érdekes lenne tudni, hoby mások hogyan látják azt a bizalmat, amit én adok nekik magamból 😃 nem hagyom magam kihasunálni az biztos, nem olyan típus vagyok.

2024. jan. 19. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!