Mennyire bízol az emberekben? Tegyük fel, valaki már féléve tartozik neked, mennyire bízol, hogy megadja?
Ha valakinek kölcsönadsz pénzt,csinálni kell róla egy papírt,hogy legyen nyoma.Hogy legyen bizonyíték a kezedben hogy adtál neki,és hogy pontosan mennyit,és mikor!Ott az aláírása rajta,ezt lobogtathatod ha gond van vagy nem adja meg!De én már megtanultam,hogy könyvet,lemezt,PÉNZT N.E.M. S.Z.A.B.A.D. kölcsönadni!
Pénzben nincsen barátság....
Nálam pont ez a szitu volt! Barátnőmnek kölcsön adtam 1000-t, hogy majd holnap hozza, na ez volt kb fél éve.. És így előző héten picit már besokaltam, hogy mindig tőlem kér kölcsön és sose adja vissza, úgyhogy jól kiosztottam és másnapra az összes tartozását lenullázta!
Soha senkiben nem bízok, de van bennem annyi gerinc és tartás, ha nekem van és tudom nélkülözni, akkor kölcsön adom annak akinek nincs és kell neki! Egyszer tuti vissza adja, mert engem ismernek ha bepipulok nekik annyi.. És nem testi erőszakra gondoltam, hanem lelkileg csinálom ki! :)
hát.... nálunk a családomban az a "probléma", hogy én a tesóimmal(4) arra lettünk nevelve hogyha szükség van rá segítsük a másik. csak az a baj hogy ebben a világban az ember egyre többet csalódik és így a bizalma is csökken a másik iránt. nem igazán számíthatunk senkire, mert mindenkiben bujkál a kisördög. és valahol előbújik, valahol meg egész életében mélyen van.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!