Elfogadtátok már, hogy mivel emberek vagytok, ezért egyszer ti is meg fogtok halni, vagy frusztrál a gondolat, és így halálfélelemben éltek?
Az ember előbb-utóbb meghal. A szerencsésebbek(?) öregen, mások balesetben, gyilkosság által stb.
Bár a szavazásban külön nem említettem, de érdekelne az is, hogy mennyire vagytok óvatosak az életben? Pl. kerülitek az olyan extrém sportokat, mint a hegymászás, amely életveszélyes is lehet?
Hallgasd a gondolatmenethez ezt a hangot is, tuti a hatás:
Majd feltoltom az elmém felhobe es orokke fogok elni
Csianlok magamnak robottestet es sose halok meg
Én fiatalnak tartom magam (28 vagyok), és időnként eszembe jut, hogy akár balesetben is meghalhatok. Tehát néha random eszembe jut, mikor reggel indulás előtt nincs kedvem elpakolni meg elmosogatni, hogy de, pedig muszáj, mert nehogy már így találják meg a lakásom, ha elüt egy részeg sofőr hazafelé.
Nagyon nem szeretnék még meghalni, egészséges vagyok, sok tervem van még, illetve az életet is élvezem, boldog vagyok, szeretnék még így élni. Meg van sok ember, akivel nagyon jó kapcsolatot ápolok, és tudom, hogy nagyon fájna nekik, ha én egyszer csak nem lennék. De azért igyekszek mindenkit, akit véletlenül megbántottam, kiengesztelni, meg úgy élni, hogy tisztán tartsam az ügyeim, ne tartsak haragot senkivel, minél előbb tisztázom a félreértéseket, rendezem az adósságokat, hogy ha esetleg meghalok, akkor ne hagyjak magam után elvarratlan szálakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!