Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan kezelitek azokat az...

Hogyan kezelitek azokat az embereket akiknek ha a kisujjatokat nyújtjátok, a karotok kell?

Figyelt kérdés
2024. jan. 15. 21:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem segítek neki többet. Ha nem értékeli a kisujjam, akkor így járt.
2024. jan. 16. 08:07
 12/19 P.Chris75 ***** válasza:
100%
Úgy hogy szembesítem a tetteivel. Kérdőre vonom miért nem elég amit adok vagy segítek, miért látszik pofátlannak az Ő cselekedete, kérése, és adott esetben ha én járnék rá Ő mit szólna ehhez.
2024. jan. 16. 08:16
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem nyújtok semmit
2024. jan. 16. 08:23
 14/19 anonim ***** válasza:
12-es ez jo!Erre menekulessel,a szituaciobol valo kilepessel reagalnak.Szembesitettem valakit amikor neki volt szuksege segitsegre,hogy meghallgassak,talalkozzunk ott voltam es forditva nem igy volt.Sot cserben hagyott! Azota nem mer a szemem ele kerulni.Szegyelli a tetteit,vagyis inkabb azt hogy leleplezodott.Mert a tettein biztos nem valtoztatna.Es meg ha megmondod a vilag szemeben az a szemet aki kinyitja a szajat! Mert ugye milyen tusko,meg bunko aki a masik szemebe mondja az igazsagot,es megalazzak,megsertik szegenynek az erzekeny lelket...mert az ilyenek a szavakra nagyon erzekenyek,csak kar a tetteikre mar nem ilyen erzekenyek es ujbol meg ujbol elkovetnek szemet huzasokat ami szerintem nagyobb rossz es sokkal artalmasabb mint megmondani az igazat.De ha mar valamit elkovettem legyek ember a talpamon hogy vallalom a szembesitest.
2024. jan. 16. 08:29
 15/19 P.Chris75 ***** válasza:

14 Csak akkor van esély arra hogy tanul valaki a hibáiból, ha szembesítik ŐT azzal. Mert amíg nem veszi észre, addig meglehet nem is tud róla, neki így normális.

Más kérdés, hogy ha neki így normális, akkor ez nála életforma-e, és soha nem is akarna változtatni rajta. Arra az a megoldás amit az első oldalon jó pár kommentelő már leírt, hogy hagyni kell a fenébe, van neked is más dolgod, meg megvan a saját magad baja is amivel törődj aztán majd lekopik rólad és másnál próbálkozik.

2024. jan. 16. 09:11
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

15.Van akinek ez normalis meg kenyelmes,a jellemebol fakad.Ha szembesited kikell lepni a komfortzonajabol es neki mar nem megfelelo.Addig jo neki kapni ameddig nem kell adni.

Aki nem tud rola,tanulni tud belole az ezen elgondolkodik es probal valtoztatni rajta.Kevesebb az ilyen.

2024. jan. 16. 09:17
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én megpróbáltam szembesíteni, és még ő volt felháborodva. Szerinte én használtam ki őt. Elállt a szavam... Nem tudtam mást csinálni, mint leépíteni. Nem volt könnyű.
2024. jan. 16. 10:16
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
17.az ilyenek altalaban ravetitik a masikra ami bennuk van es azzal vadoljak meg a masikat amit valojaban ok tettek.
2024. jan. 16. 10:29
 19/19 anonim ***** válasza:
#18 Sajnos így van.
2024. jan. 16. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!