Hogy éreztétek magatokat a 2. baba érkezésekor? Úgy értem, kiráztátok a kisujjatokból, vagy újra kellett tanulni mindent: hogy fogd, öltöztesd stb.
36 hetes vagyok a 2. babával, már tisztára be vagyok pörögve:D, és rájöttem, hogy szerintem ezeket mind újra kell tanulnom:D Hogy fogjam meg a babát, hogy szoptassam, hogyan öltöztessem...úgy érzem bénázni fogok először:D
Ti hogy voltatok ezzel?
Hát éppen ez a furcsa, elsővel semmi kételyem nem volt, mindent azonnal egyedül csináltunk, nem jött senki segíteni-külföldön élünk. A szoptatással kapcsolatban csak annyit kértem, hogy konkrétan mutassák meg -szülés után-mi a legjobb módja, hogy cicire tegyem. Aztán rájöttem, hogy melyik a legkényelmesebb póz mindekettőnknek. Fogni se mutatták, hogy hogy kell, csak megfogtam:D De most úgy elbizonytalanodtam, hogy biztos tudni fogom e az egészet.
Majdnem 4 és fél év lesz közöttük.
Lehet, hogy ez csak ilyen szülés előtti "pánik":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!