Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen dolgokat tartotok...

Milyen dolgokat tartotok ijesztőnek?

Figyelt kérdés

Gondolok itt akár elképzelt, akár valós dolgokra. Mi az, amit ha szemtől szemben látnátok, megrémülnétek?

Én pl a kúszó-mászó lényeket nem szeretem, és az is megijeszt, ha ilyen tulajdonságokkal ruháznak fel a filmekben elképzelt lényeket. A hideg kiráz tőlük!

jan. 15. 20:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
21%

Poloskák és társaik, az emberi rosszindulat és butaság/ostobaság (főleg ebben az országban; elsősorban a fityisz helyzetre kivetítve), az öregedés és elbutulás folyamata.

Fegyver bármelyik oldalán állni. Ehhez kell egy kis kifejtés: gimiben egyszer pár órányi paintballt neveztünk osztálykirándulásnak, ott fogalmazódott meg bennem, hogy még olyan "fegyver" közelében sem akarnék lenni.

Balesetek szemtanúja lenni.

jan. 16. 14:29
 22/24 anonim ***** válasza:
20%

Engem a bizonytalanságtól ráz ki a hideg, amelyben - nagyjából - a "rendszerváltás" óta vagyok kénytelen élni. Hitegeti magát az ember, - miközben elsuhan az élet a feje felett, - hogy talán majd x idő múlva,...

De nem! Ez nem az a hely!

jan. 17. 03:50
 23/24 anonim ***** válasza:
36%
Én a muszlim nőktől rettegek, mármint nem önmagában, mert ha “normális nyugati” öltözékben vannak akkor semmi bajom, de ha fekete burkában, csadorban, nikábban, hidzsábban jön velem szemben egy az utcán, vagy beszáll mellém a liftben, kiráz a hideg, idegeskedek, kapkodok, próbálok nem oda nézni. Az USA meg a média a hibás, a 2000-es évektől kezdve sikeresen belémsujkolták hogy félni kell tőlük, mert biztos robbantani akar a ruha alatt….
febr. 25. 15:17
 24/24 anonim ***** válasza:

Minden nagyobb bogár, vagy rovar, ami tud csípni (pl. szarvasbogár, darázs).

Egerek, patkányok.

Bedrogozott, ittas, koszos, agresszív (sok esetben hajléktalan) emberek az utcán vagy tömegközlekedési eszközökön.

júl. 7. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!