Milyen dolgokat tartotok ijesztőnek?
Gondolok itt akár elképzelt, akár valós dolgokra. Mi az, amit ha szemtől szemben látnátok, megrémülnétek?
Én pl a kúszó-mászó lényeket nem szeretem, és az is megijeszt, ha ilyen tulajdonságokkal ruháznak fel a filmekben elképzelt lényeket. A hideg kiráz tőlük!
Poloskák és társaik, az emberi rosszindulat és butaság/ostobaság (főleg ebben az országban; elsősorban a fityisz helyzetre kivetítve), az öregedés és elbutulás folyamata.
Fegyver bármelyik oldalán állni. Ehhez kell egy kis kifejtés: gimiben egyszer pár órányi paintballt neveztünk osztálykirándulásnak, ott fogalmazódott meg bennem, hogy még olyan "fegyver" közelében sem akarnék lenni.
Balesetek szemtanúja lenni.
Engem a bizonytalanságtól ráz ki a hideg, amelyben - nagyjából - a "rendszerváltás" óta vagyok kénytelen élni. Hitegeti magát az ember, - miközben elsuhan az élet a feje felett, - hogy talán majd x idő múlva,...
De nem! Ez nem az a hely!
Minden nagyobb bogár, vagy rovar, ami tud csípni (pl. szarvasbogár, darázs).
Egerek, patkányok.
Bedrogozott, ittas, koszos, agresszív (sok esetben hajléktalan) emberek az utcán vagy tömegközlekedési eszközökön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!