Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem segít egy járókelő sem senkinek, ha mellette egy balhé tör ki? Vagy ha esetleg vele történik a balhé?

Figyelt kérdés
Kiabálások, verekedések, tarhálások mellett minden ember nyugodtan és se hall se lát módon továbbmegy, ül, csinálja a dolgát. Független melyik etnikum csinálja a balhét, miért van az, hogy soha nem avatkoznak közbe, de még csak oda se szólnak? Hallottam, meg láttam is példát más külföldi országoknál, hogy ilyeneknél itt meg ott már tömeges lincselés alakulna ki

2024. jan. 15. 13:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%
Senki nem akar egy bökőt a veséjébe.
2024. jan. 15. 13:49
 12/28 A kérdező kommentje:
#7: hülyeség. mielőtt megverne lehet mondani, hogy kamerafelvétel, hogy az eldőlt biciklit felállítottam, nem eltoltam. 2 elhaladó csaj meg a tanú, hogy tényleg elvolt dőlve, másrészt, ha nem egy csövesbánat kinézeted van, akkor a rendőr is valósan elhiszi, hogy nem vagy egy potya bringára rászorulva... szerintem itt sok ember fejben túlmajrézza a dolgokat.
2024. jan. 15. 13:51
 13/28 anonim ***** válasza:
25%
nem a 40 kilós nőkre gondolt a kérdező szerencsétlenek 🤡🤡🤡
2024. jan. 15. 13:55
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
kérdező mit képzeltél én 20 kilós csajszi vagyok aha majd pont én tegyek rendet??????????
2024. jan. 15. 13:56
 15/28 anonim ***** válasza:
55%

Nincs belénk nevelve az összefogás. A cigányok mindig bandákban járnak alapból, őket úgy nevelik, hogy együtt erősek. Ha egyvalaki rájuk szól, hamar ő jár rosszul és a többi ember nem fog a segítségere sietni, mert nem mer bajba keveredni és megsérülni. Jó lenne, ha ezt valahogy meg lehetne forditani a magyarokban.

Amúgy külföldön ugyanez van. Egy csöndes, civilizált ember àlralában alulmarad több hangos agresszívval szemben. Egy kollégámat Londonban verte meg pár részeg rosszarcú a buszon, senki sem segített neki.

2024. jan. 15. 13:57
 16/28 anonim ***** válasza:
70%

A kérdező általánosságban írt, és abba a 40 pár kg-s nők is beletartoznak, bocsika.

2024. jan. 15. 14:00
 17/28 anonim ***** válasza:
15%
há' de kérdező szerinted én hogy tegyek tendet?? tolószékes vagyok amputálni kellett mindkét lábam!!!!!4
2024. jan. 15. 14:02
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
majd kiugrok oszt rendet rakok lábak nélkül vagy hogy gondoltad?????
2024. jan. 15. 14:03
 19/28 anonim ***** válasza:
2024. jan. 15. 14:03
 20/28 anonim ***** válasza:
83%
Én szivesen segítenék ilyenkor a gyengébb félnek de semmi kedvem akár fél évig is a rendőrségre menni tsnúkihallgatásra. Meg a végén még én jövök ki rosszul a dologból mert én is gyanúsított leszek hisz én is beálltam a konfliktusba. Köszi de ki hagyom jobb a békesség.
2024. jan. 15. 14:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!